• Pobegnite na vikend odmor

  Pobegnite na vikend odmor

  Iskoristite poslednje dane, dok su još temperature u plusu da vikend provedete daleko od gradske vreve. Organizujte sebi odmor i smeštaj po meri džepa i ukusa. Naš predlog za ljubitelje planinskog vazduha je da krenete put Zlatibora, Kopaonika ili Stare Planine....»

  16. 09. 2016. - 0 komentara
 • Koje je najbolje vreme za obilazak Evrope?

  Koje je najbolje vreme za obilazak Evrope?

  U žargonu turističke industrije, godina je podeljena na tri sezone - vrhunac sezona (okvirno od juna do avgusta), sezona “rame” - opuštajuća (od aprila do maja i od septembra do oktobra) i van-sezona (od novembra do marta). Svaka od sezona podrazumeva različito ponašanje na putovanju pa je korisno znati kako da se pripremite za odmor, bilo da putujete u vrhuncu, ili pak, van sezone. Većina putnika samo želi da što pre ode na putovanje,...»

  09. 09. 2016. - 1 komentara
 • Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Grupa ostrva Sporade nalazi se u zapadnom delu Egejskog mora, a duž istočne obale grčkog kopna. Sastoje se od 24 ostrva, a od toga su 4 veća i stalno naseljena: Skiatos, Skopelos, Alonizos i Skiros. Predstavljamo vam dva najposećenija mesta prelepe ostrvske grupe Sporada – Skiatos i Skopelos....»

  01. 08. 2016. - 0 komentara
 • Pet rajskih plaža Crne Gore

  Pet rajskih plaža Crne Gore

  Maštovita i razuđena obala Crnogorskog primorja nudi beskrajnu raznolikost plaža i uvala. Otkrijte ih i uživajte....»

  27. 07. 2016. - 23 komentara
 • Kako da izaberete pravi hotel?

  Kako da izaberete pravi hotel?

  Iako je većini važno samo da odu na odmor i ne brinu u kom će hotelu odsesti jer će ionako "samo prespavati u njemu", nije naodmet znati sledeće pojedinost kod rezervacije hotela, koje će vam se kasnije sigurno pokazati važnim....»

  06. 07. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2017