• Juner, erbord, skidžoring... postoji još mnogo načina da se zabavite na snegu

  Juner, erbord, skidžoring... postoji još mnogo načina da se zabavite na snegu

  Ukoliko niste ljubitelj skijanja i ne umete da skijate, to ne znači da ne treba da idete na planinu zimi, jer postoji još bezbroj načina da se zabavite i uživate, ali i da se vratite u detinjstvo....»

  17. 12. 2014. - 0 komentara
 • Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Najbolje destinacije za 2015. godinu

  Napravljena je lista najboljih destinacija za narednu godinu, koju su sastavili turistički stručnjaci, popularne agencije i poznavaoci lokalnih prilika. Pogledajte koje su se sve destinacije našle na toj listi....»

  15. 12. 2014. - 0 komentara
 • Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Bliži nam se novogodišnje veče, pa na vreme treba odabrati pravu destinaciju i rezervisati mesto gde ćete provesti najluđu noć....»

  17. 11. 2014. - 0 komentara
 • Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pravo vreme da isplanirate kako ćete da provedete slobodne dane za novogodišnje praznike. Odlazak u inostranstvo je odlično rešenje. Predstavljamo vam pet zanimljivih aranžmana, nisu previše skupi, a uključen je i organizovan prevoz do najlepših gradova u Evropi. ...»

  13. 11. 2014. - 2 komentara
 • Najopasnije svetske destinacije

  Najopasnije svetske destinacije

  Postoji nekoliko divnih delova sveta sa fantastičnim atrakcijama koje bi mnogi od nas voleli da posete i upoznaju. Ukoliko se ipak odlučite da ih obiđete, trebalo bi da razmotri sve prednosti i mane pre nego što krenete na putovanje na bilo koju od dole navedenih destinacija. ...»

  06. 10. 2014. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015