• Provedite zimu na Ohridu

  Provedite zimu na Ohridu

  Ohridsko jezero važi za atraktivnu destinaciju među mladima. Kaldrmisane ulice, šarenolika istorija i biseri čine ga posebnim, a priroda koja je lepa u svako doba godine pod snežnim pokrivačem izgleda neverovatno....»

  27. 11. 2015. - 2 komentara
 • Zimska čarolija u Austriji! Provedite zimovanje u nekom od najpoznatijih skijališta ove alpske zemlje

  Zimska čarolija u Austriji! Provedite zimovanje u nekom od najpoznatijih skijališta ove alpske zemlje

  Sa odličnim stazama, raznolikim sadržajem, slikovitim alpskim selima i bajkovitim predelima snegom prekrivenih planinskih visova - austrijski ski centri imaju za svakog po nešto. Srdačana dobrodošlica domaćina, smeštaj za svačiji džep i zagarantovan provod posle skijanja samo su neki od prednosti zimovanja u ne tako dalekoj Austriji!...»

  26. 11. 2015. - 0 komentara
 • Ove destinacije će za Novu godinu vrveti od turista!

  Ove destinacije će za Novu godinu vrveti od turista!

  Pripreme za novogodišnju noć se zahuktavaju, biraju se aranžmani i toalete, a ako je sudeći prema analizi poznatog sajta Kayak. com u jednoj uzavreloj zemlji sprema se prava fešta! ...»

  23. 11. 2015. - 0 komentara
 • Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Imate slobodan dan, ali ne i ideju kako da ga provedete. Poseta muzeju sa porodicom ili pak partnerom može biti zanimljiv način za stičanje novih znanja kako vama tako i vašim mališnima. Upoznajte bolje svoju zemlju kroz obilazak nekih od najzanimljivijih muzeja Srbije!...»

  07. 11. 2015. - 3 komentara
 • Najpopularnije zimske destinacije

  Najpopularnije zimske destinacije

  Zima u Evropi je šarenolika. Na krajnjem severu vlada sneg i mogu proći nedelje bez sunca, dok je Mediteran i zimi obasjan suncem. Preko razgranate železničke mreže možete obići dosta mesta, i upoznati lokalno stanovništvo. Iskustvo je svakako drugačije od putovanja tokom uzavrele turističke sezone koja vlada leti....»

  04. 11. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2016