• Turističke atrakcije Grčke

  Turističke atrakcije Grčke

  Preko 200 naseljenih ostrva, istorijske lokacije koje obuhvataju četiri milenijuma, veličanstvene plaže, planinski vrhovi privlačni za istraživanje, obiluju turističkim atrakcijama koje bi trebalo obići. Predstavljamo vam najpopularnije turističke atrakcije Grčke, koje je izdvojio sajt touropia.com....»

  27. 05. 2014. - 8 komentara
 • Prvi maj u Srbiji

  Prvi maj u Srbiji

  Prvomajski praznici su na pragu, a narednih nekoliko slobodnih dana možete da iskoristite na najbolji mogući način i da obiđete i upoznate Srbiju. U tome će vam pomoći naš sajt Srbija.SuperOdmor.rs , pomoću koga možete da izaberete lokacije koje želite da obiđete i detaljno isplanirate svoj idealan odmor....»

  30. 04. 2014. - 0 komentara
 • Provedite vikende van svojih kuća

  Provedite vikende van svojih kuća

  Uživamo u sunčanim zracima šetajući ulicama grada, grickajući kokice, držeći za ruku voljenu osobu. Šta nam treba više od toga? Možda poseta nekom interesantnom gradiću za vikend? Pogledajte šta smo uz pomoć sajta stubleupon.com izdvojili za vas....»

  20. 01. 2014. - 0 komentara
 • Frizure idealne za putovanja

  Frizure idealne za putovanja

  Putovanje, bilo da traje dva, tri, ili možda dvanaest sati, može biti naporno i iscrpljujuće. Ali, bez obzira koliko trajao put, ženski deo populacije nesumnjivo će obratiti pažnju na svoju frizuru. Sigurno već svaka žena ima svoju omiljenu frizuru, način vezivanja repa, možda pletenje riblje kosti, ali nije svaka frizura idealna za putovanja. ...»

  07. 12. 2013. - 0 komentara
 • Dočekajte Novu godinu na putovanju

  Dočekajte Novu godinu na putovanju

  Bliži se novogodišnje veče tako da je upravo sada vreme da odlučite gde ćete ispratiti staru i dočekati Novu godinu. Oni sa nešto dubljim džepom mogu da bukiraju proslavu u nekom od egzotičnih ćoškova sveta, a ostali koji žele da uplove u Novu godinu van granica naše zemlje mogu da izaberu neku pristupačniju, bližu destinaciju....»

  02. 12. 2013. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2015