• Najbolje destinacinacije za mlade

  Najbolje destinacinacije za mlade
  24. 06. 2015. - 2 komentara

  Mladi ljudi, željni provoda najćešće biraju već proverema letovališta gde su najbolje žurke na plažama koje negde raju i po 24 sata. Pri odabiru...»

 • Saveti kada uzimate rent-a-car

  Saveti kada uzimate rent-a-car
  30. 05. 2015. - 3 komentara

  Budući da mnogi naši turisti koriste usluge rent a car-a, naročito ako letuju na ostrvu, odlučili smo da pronađemo neokoliko saveta kako da izbegnu...»

 • Gde kupovati u Rimu

  Gde kupovati u Rimu
  22. 05. 2015. - 3 komentara

  Budući da je svaka poseta Rimu uvek kratka da bi se videlo sve što ovaj večni grad nudi, a uz to još i nešto kupiti, spremite se unapred. Da ne biste...»

 • Vrela Španija, živopisna Majorka ili mistična Portugalija? Izaberite sami

  Vrela Španija, živopisna Majorka ili mistična Portugalija? Izaberite sami

  Ukoliko želite da se zabavite na letovanju, upoznate nove destinacija na kojima će vas gotovo svaki prizor na svakom koraku ostaviti bez teksta sve od plaža, mora, noćnog provoda i slično odaberite Španiju, Maltu ili Portugaliju. ...»

  01. 07. 2015. - 0 komentara
 • Ostrvo koje se nalazi na raskrsnici tri kontinenta

  Ostrvo koje se nalazi na raskrsnici tri kontinenta

  Ovog leta imate priliku da letujete na Kritu, na najvećem grčkom ostravu. Uživaćete na ostrvu koje je pravi spoj tradicije i savremenog načina življenja. Očekuje vas nesvakidašnja dobrodošlica i tradicionalna gostoljubivost meštana učiniće da Krit postane mesto kome cete uvek vraćati. ...»

  25. 06. 2015. - 3 komentara
 • Najbolje buvlje pijace na svetu

  Najbolje buvlje pijace na svetu

  Ako vam je dojadilo da obilazite velike tržne centre, koji, manje-više, svi liče jedan na drugi, zašto ne krenete da obilazite buvlje pijace, za koje neki kažu da predstavljaju dušu jednog grada....»

  22. 06. 2015. - 3 komentara
 • Kako da se ne razbolite na krstarenju

  Kako da se ne razbolite na krstarenju

  Krstarenje brodom svakako je nezaboravno iskustvo. Negativna strana je što su kruzeri pravi inkubatori bakterija, od kojih ne možete pobeći. Mogućnost da dobijete stomačni virus na sedmodnevnom putovanju manja je od jednog procenta, što je otprilike trećina rizika od oboljevanja u svakodnevnom životu kod kuće. ...»

  15. 06. 2015. - 8 komentara
 • Opustite se i uživajte u slovenačkim termama

  Opustite se i uživajte u slovenačkim termama

  Odmor za porodicu, romantični vikend, rehabilitacija, ili tretmani za zdrav život - šta god da vam je potrebno možete da nađete u slovenačkim termama, odnosno banjama sa toplom vodom. ...»

  28. 05. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute