• 11 grčkih ostrva za uživanje

  11 grčkih ostrva za uživanje

  Razumljivo je zašto turisti u Grčkoj uglavnom posećuju ostrva puput Santorinija, Mikonosa i Krita: direktne avio linije, dobri hoteli i bogat noćni život. Ali, onima koji žele da se malo potrude i pronađu mesta koja nisu toliko popularna, a prijao bi im odmor u miru i tišini, preporučujemo:...»

  26. 03. 2015. - 1 komentara
 • Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Mnoge će iznenaditi koliko je Bugarska raznolika zemlja, na relativno maloj površini. U njoj ima zelenih prostranstava, rečnih dolina, visokih planina, brojnih nacionalnih parkova, stenovitih predela, pećina, vodopada, jezera i mineralnih izvora. Povrh svega toga, Bugarska ima i predivnu obalu dužine od gotovo 400 kilometara, na istočnoj strani zemlje. Oko 30 odsto obale predstavljaju peskovite plaže koje se mogu takmičiti sa najlepšim plažama...»

  19. 03. 2015. - 4 komentara
 • Preporuke za letovanje

  Preporuke za letovanje

  Svetski ekonomski stručnjaci i turistički radnici za ovo leto preporučuju Grčku, a evo i zašto....»

  18. 03. 2015. - 1 komentara
 • Evropski manji gradovi koje vredi posetiti

  Evropski manji gradovi koje vredi posetiti

  Zašto stalno ići utabanim stazama, pita se britanski list “Gardijan”. Neke od najživljih kulturnih scena nalaze se u manjim gradovima, među kojima se našao i Beograd....»

  13. 03. 2015. - 0 komentara
 • Najbezbedniji gradovi za turiste

  Najbezbedniji gradovi za turiste

  Na osnovu mnogobrojnih anketa i istraživanja napravljena je lista turističkih destinacija na osnovu bezbednosne situacije u dotičnim gradovima. Najbezbedniji gradovi za turiste su:...»

  10. 03. 2015. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015