• Najopasnije svetske destinacije

  Najopasnije svetske destinacije

  Postoji nekoliko divnih delova sveta sa fantastičnim atrakcijama koje bi mnogi od nas voleli da posete i upoznaju. Ukoliko se ipak odlučite da ih obiđete, trebalo bi da razmotri sve prednosti i mane pre nego što krenete na putovanje na bilo koju od dole navedenih destinacija. ...»

  06. 10. 2014. - 2 komentara
 • Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Ako ste nekada sanjali da vidite i osetite pravu Tursku, da jedete, pričate i na život gledate kao stanovništvo te zemlje, onda obavezno morate da obiđete Gaziantep, Mardin i Urfu - gradove u kojima turska kultura vekovima živi netaknuta....»

  01. 10. 2014. - 5 komentara
 • Turističke atrakcije Grčke

  Turističke atrakcije Grčke

  Preko 200 naseljenih ostrva, istorijske lokacije koje obuhvataju četiri milenijuma, veličanstvene plaže, planinski vrhovi privlačni za istraživanje, obiluju turističkim atrakcijama koje bi trebalo obići. Predstavljamo vam najpopularnije turističke atrakcije Grčke, koje je izdvojio sajt touropia.com....»

  27. 05. 2014. - 8 komentara
 • Prvi maj u Srbiji

  Prvi maj u Srbiji

  Prvomajski praznici su na pragu, a narednih nekoliko slobodnih dana možete da iskoristite na najbolji mogući način i da obiđete i upoznate Srbiju. U tome će vam pomoći naš sajt Srbija.SuperOdmor.rs , pomoću koga možete da izaberete lokacije koje želite da obiđete i detaljno isplanirate svoj idealan odmor....»

  30. 04. 2014. - 0 komentara
 • Provedite vikende van svojih kuća

  Provedite vikende van svojih kuća

  Uživamo u sunčanim zracima šetajući ulicama grada, grickajući kokice, držeći za ruku voljenu osobu. Šta nam treba više od toga? Možda poseta nekom interesantnom gradiću za vikend? Pogledajte šta smo uz pomoć sajta stubleupon.com izdvojili za vas....»

  20. 01. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015