• Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Dočekajte Novu godinu u fantastičnoj Italiji

  Bliži nam se novogodišnje veče, pa na vreme treba odabrati pravu destinaciju i rezervisati mesto gde ćete provesti najluđu noć....»

  17. 11. 2014. - 0 komentara
 • Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pet zanimljivih novogodišnjih aranžmana

  Pravo vreme da isplanirate kako ćete da provedete slobodne dane za novogodišnje praznike. Odlazak u inostranstvo je odlično rešenje. Predstavljamo vam pet zanimljivih aranžmana, nisu previše skupi, a uključen je i organizovan prevoz do najlepših gradova u Evropi. ...»

  13. 11. 2014. - 2 komentara
 • Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Ako ste nekada sanjali da vidite i osetite pravu Tursku, da jedete, pričate i na život gledate kao stanovništvo te zemlje, onda obavezno morate da obiđete Gaziantep, Mardin i Urfu - gradove u kojima turska kultura vekovima živi netaknuta....»

  01. 10. 2014. - 5 komentara
 • Turističke atrakcije Grčke

  Turističke atrakcije Grčke

  Preko 200 naseljenih ostrva, istorijske lokacije koje obuhvataju četiri milenijuma, veličanstvene plaže, planinski vrhovi privlačni za istraživanje, obiluju turističkim atrakcijama koje bi trebalo obići. Predstavljamo vam najpopularnije turističke atrakcije Grčke, koje je izdvojio sajt touropia.com....»

  27. 05. 2014. - 8 komentara
 • Prvi maj u Srbiji

  Prvi maj u Srbiji

  Prvomajski praznici su na pragu, a narednih nekoliko slobodnih dana možete da iskoristite na najbolji mogući način i da obiđete i upoznate Srbiju. U tome će vam pomoći naš sajt Srbija.SuperOdmor.rs , pomoću koga možete da izaberete lokacije koje želite da obiđete i detaljno isplanirate svoj idealan odmor....»

  30. 04. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015