• Za ljubav ne treba puno novca

  Za ljubav ne treba puno novca

  Svaki dan je idealan da pokažete nekom koliko ga volite! Obradujte vašu voljenu osobu i provedite vaš savršeni dan u nekom od najromantičnijih mesta Srbije. Za ovaj put trebaće vam malo novca, malo vremena i dosta ljubavi!...»

  09. 02. 2016. - 1 komentara
 • Na ovim planinama možete za malo novca da naučite da skijate

  Na ovim planinama možete za malo novca da naučite da skijate

  Za Kopaonik, Staru planinu i Zlatibor svi su čuli, a mi vam u narednom tekstu predstavljamo mesta u Srbiji koja se mogu pohvaliti lepim ali ne tako poznatim skijalištima. ...»

  19. 01. 2016. - 1 komentara
 • Romantičan vikend: Uživajte u kupkama, masažama i ljubavi!

  Romantičan vikend: Uživajte u kupkama, masažama i ljubavi!

  Želite na kratko da se isključite od svega i pobegnete od dosadne svakodnevnice? Romantičan vikend sa partnerom u nekom od najzanimljivijih evropskih spa centra vratiće vam potrebnu energiju i osmeh na lice. Uživajte u kupkama, masažama i ljubavi!...»

  24. 12. 2015. - 0 komentara
 • U Bugarskoj zima prija svima!

  U Bugarskoj zima prija svima!

  Sa oko 12 ski centara i planom za izgradnju novih, koji bi privukli što veći broj stranih turista, Bugarska je pravi raj za zaljubljenike u zimske sportove koji za svoj odmor ne žele da potroše dosta novca! U poslednjih nekoliko godina ulaganja u bugarsko skijanje svrstale su ovu zemlju u rang onih sa najvećom ekspanzijom zimskog sporta!...»

  18. 12. 2015. - 0 komentara
 • Zimska idila na Bledu

  Zimska idila na Bledu

  Kada je priroda odevena u belo, predeo Bleda je posebno očaravajući! Okruženo snegom prekrivenim vrhovima Alpa, idilično jezero zove vas da svoje slobodno vreme provedete uživajući u snežnoj bajci!...»

  15. 12. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016