• Produženi vikend za svačiji ukus: Iskoristite slobodne dane na pravi način

  Produženi vikend za svačiji ukus: Iskoristite slobodne dane na pravi način

  Petak 11. novembar u Srbiji je neradan dan zbog obeležavanja državnog praznika – Dana primirja u Prvom svetskom ratu. Za vas smo spremili nekoliko predloga gde biste mogli da provedete produženi vikend i da uživate tokom jeseni sa prijateljima ili porodicom....»

  26. 10. 2016. - 0 komentara
 • Festivalska „groznica” u Srbiji: Tri manifestacije koje ne smete da propustite za vikend

  Festivalska „groznica” u Srbiji: Tri manifestacije koje ne smete da propustite za vikend

  Srbija uvek ima nešto da ponudi i u stanju je da privuče turiste koji dolaze iz raznih krajeva sveta. Osim raznih muzičkih festivala, postoje i kulturne manifestacije koje iz godine u godinu postaju sve popularnije....»

  07. 10. 2016. - 1 komentara
 • Pobegnite na vikend odmor

  Pobegnite na vikend odmor

  Iskoristite poslednje dane, dok su još temperature u plusu da vikend provedete daleko od gradske vreve. Organizujte sebi odmor i smeštaj po meri džepa i ukusa. Naš predlog za ljubitelje planinskog vazduha je da krenete put Zlatibora, Kopaonika ili Stare Planine....»

  16. 09. 2016. - 0 komentara
 • Koje je najbolje vreme za obilazak Evrope?

  Koje je najbolje vreme za obilazak Evrope?

  U žargonu turističke industrije, godina je podeljena na tri sezone - vrhunac sezona (okvirno od juna do avgusta), sezona “rame” - opuštajuća (od aprila do maja i od septembra do oktobra) i van-sezona (od novembra do marta). Svaka od sezona podrazumeva različito ponašanje na putovanju pa je korisno znati kako da se pripremite za odmor, bilo da putujete u vrhuncu, ili pak, van sezone. Većina putnika samo želi da što pre ode na putovanje,...»

  09. 09. 2016. - 1 komentara
 • Provedite jesenji vikend u nekoj od metropola

  Provedite jesenji vikend u nekoj od metropola

  Za sve one koji vole da putuju i žele da pobegnu daleko od posla i svakodnevice, još ako uspete da uzmete neki slobodan dan i imate produženi vikend, zaista možete upoznati neka nova, zanimljiva mesta. U ovom periodu aktuelne su evropske metropole, pa pogledajte šta je sve možete da posetite, i to po povoljnim cenama....»

  26. 08. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2017