• Kako se slavi ljubav širom sveta

  Kako se slavi ljubav širom sveta

  Dan zaljubljenih, ljubav se oseća svuda u vazduhu. Naravno, to ne važi samo za februar. Širom sveta održavaju se tokom cele godine manifestacije koje slave ljubav. ...»

  14. 02. 2015. - 0 komentara
 • Noćna umetnička scena u Moskvi

  Noćna umetnička scena u Moskvi

  Ritam noćnog života u Moskvi sasvim je drugačiji od dnevnog. Prestonica Rusije ima izuzetno bogat noćni život kad je reč o barovima, restoranima i diskotekama. Međutim, to nije jedina ponuda. Pored operskih, baletskih i pozorišnih predstava, mnogi muzeji i umetničke galerije otvoreni su do sitnih noćnih sati i mogu upotpuniti noćni obilazak ovog velelepnog grada....»

  04. 02. 2015. - 0 komentara
 • Saveti za strane turiste koji putuju u Rusiju

  Saveti za strane turiste koji putuju u Rusiju

  Rusija je postala zemlja koju je lako posetiti i u koju je lakše ući, iako je ostalo još nekoliko stvari koje čude strane turiste i mogu da komplikuju putovanje....»

  27. 01. 2015. - 11 komentara
 • Najbolje od Budimpešte

  Najbolje od Budimpešte

  Budimpešta obično prijatno iznenadi posetioce koji ne znaju šta da očekuju pre nego što dođu u ovaj grad od 1,7 miliona stanovnika....»

  26. 01. 2015. - 2 komentara
 • Naučite da pravite maske za Karneval u Veneciji

  Naučite da pravite maske za Karneval u Veneciji

  Ovogodišnji venecijanski karneval održava se od 31. januara do 17. februara. Zašto ne biste sami napravili svoju masku na nekom od kurseva koji se održavaju širom grada....»

  21. 01. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015