• Opustite se i uživajte u slovenačkim termama

  Opustite se i uživajte u slovenačkim termama

  Odmor za porodicu, romantični vikend, rehabilitacija, ili tretmani za zdrav život - šta god da vam je potrebno možete da nađete u slovenačkim termama, odnosno banjama sa toplom vodom. ...»

  28. 05. 2015. - 1 komentara
 • Šta ne treba da nosite na odmor

  Šta ne treba da nosite na odmor

  Bilo da putujete avionom, kada želite da izbegnete plaćanje dodatnog prtljaga, ili bilo kojim drugim sredstvom, uvek će vam put “lakše pasti” ako ne nosite previše prtljaga, koji je em težak, em treba da nosite i brinete o nekoliko torbi i kofera. Razmislite pre nego što u kofer stavite nešto od sledećih stvari, da li su vam zaista neophodne?...»

  26. 05. 2015. - 8 komentara
 • Učesnici Evrovizije kao inspiracija za putovanje

  Učesnici Evrovizije kao inspiracija za putovanje

  Ako planirate putovanje po Evropi, možda vam učesnici jednog od najvećih muzičkih takmičenja, Evrovizije, i njihov celokupni nastup, mogu pomoći u odabiru destinacije....»

  23. 05. 2015. - 0 komentara
 • Posvetite se slikanju u Bodrumu

  Posvetite se slikanju u Bodrumu

  Ukoliko letujete u Bodrumu, možete sebi prirediti nešto neobično, umesto da samo ležite na plaži ili bazenu po ceo dan. ...»

  21. 05. 2015. - 0 komentara
 • Mediteranska ostrva na kojima ćete pronaći mir

  Mediteranska ostrva na kojima ćete pronaći mir

  U Sredozemnom moru postoji više od 200 ostrva, pa ipak 90 odsto turista posećuje samo oko 10 odsto njih. Ostrva koja su manje poznata, ali ih vredi potražiti ukoliko želite miran odmor, bez velike buke i gomile ljudi....»

  07. 05. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga