• Vikend u Srbiji

  Vikend u Srbiji
  17. 04. 2015. - 0 komentara

  Prvomajski praznici su na pragu, a narednih nekoliko slobodnih dana možete da iskoristite na najbolji mogući način i da obiđete i upoznate Srbiju....»

 • Gradovi koje treba posetiti u proleće

  Gradovi koje treba posetiti u proleće
  11. 04. 2015. - 2 komentara

  Svako godišnje doba na svoj način ukrašava našu okolinu. Neko voli snegom pokrivene parkove, neko jesenje boje lišća, a drugi sanjaju o letu i vrelom...»

 • Gde ići ove godine

  Gde ići ove godine
  16. 03. 2015. - 0 komentara

  Preporučujemo mesta koja treba posetiti ove godine, bilo da je razlog pristupačna cena, izuzetni događaji, festivali, pomračenje sunca... ...»

 • Kako se pripremiti za letovanje sa malim detetom

  Kako se pripremiti za letovanje sa malim detetom

  Sezona godišnjih odmora polako počinje, kao i euforija oko priprema i pakovanja, šta je sve potrebno kako bi vaš odmor bio što prijatniji i na koje stvari treba obratiti pažnju ukoliko prvi put putujete sa sa malim detetom. Evo nekoliko predloga kako da se dete ne uplaši od vode, šta sve treba spremiti i na šta treba obratiti pažnju....»

  21. 04. 2015. - 1 komentara
 • Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Popularna letovališta na ostrvima Sporada

  Grupa ostrva Sporade nalazi se u zapadnom delu Egejskog mora, a duž istočne obale grčkog kopna. Sastoje se od 24 ostrva, a od toga su 4 veća i stalno naseljena: Skiatos, Skopelos, Alonizos i Skiros. Predstavljamo vam dva najposećenija mesta prelepe ostrvske grupe Sporada – Skiatos i Skopelos....»

  06. 04. 2015. - 0 komentara
 • 11 grčkih ostrva za uživanje

  11 grčkih ostrva za uživanje

  Razumljivo je zašto turisti u Grčkoj uglavnom posećuju ostrva puput Santorinija, Mikonosa i Krita: direktne avio linije, dobri hoteli i bogat noćni život. Ali, onima koji žele da se malo potrude i pronađu mesta koja nisu toliko popularna, a prijao bi im odmor u miru i tišini, preporučujemo:...»

  26. 03. 2015. - 4 komentara
 • Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Bugarska obala za svaku vrstu odmora

  Mnoge će iznenaditi koliko je Bugarska raznolika zemlja, na relativno maloj površini. U njoj ima zelenih prostranstava, rečnih dolina, visokih planina, brojnih nacionalnih parkova, stenovitih predela, pećina, vodopada, jezera i mineralnih izvora. Povrh svega toga, Bugarska ima i predivnu obalu dužine od gotovo 400 kilometara, na istočnoj strani zemlje. Oko 30 odsto obale predstavljaju peskovite plaže koje se mogu takmičiti sa najlepšim plažama...»

  19. 03. 2015. - 4 komentara
 • Preporuke za letovanje

  Preporuke za letovanje

  Svetski ekonomski stručnjaci i turistički radnici za ovo leto preporučuju Grčku, a evo i zašto....»

  18. 03. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga