• Gradovi sa najviše snega

  Gradovi sa najviše snega

  Iako smo svi svesni klimatskih promena koje se dešavaju pred našim očima – da li se sećate kada ste videli “pravi” sneg u Beogradu, na primer? ...»

  27. 02. 2015. - 0 komentara
 • Najinteresantnije nove turističke atrakcije

  Najinteresantnije nove turističke atrakcije

  Ako volite uzbuđenja, posetite neku od novih turističkih atrakcija. Ima za svakog ponešto – i za one koji vole da osete adrenalin, ali i za one koji vole da uživaju u samom posmatranju prirode....»

  10. 02. 2015. - 0 komentara
 • Popularni filmovi u kojima se promovišu putovanja

  Popularni filmovi u kojima se promovišu putovanja

  Poznato je da filmovi imaju tu moć da nas prenesu u drugi svet – na primer, kroz evropske gradove (“Pre svitanja”), ili divljinu Afrike (“Moja Afrika”)... Lista filmova sa dobro ispričanom pričom, u kojima oko kamere prenosi divne predele i pejzaže....»

  05. 02. 2015. - 2 komentara
 • Neobični hoteli

  Neobični hoteli

  Za one koji žele da na putovanju iskuse nešto potpuno novo, možda ne bi trebalo da odlučujuća bude destinacija, već hotel u kom će odsesti....»

  03. 02. 2015. - 1 komentara
 • Najpoznatiji festival na svetu

  Najpoznatiji festival na svetu

  Karneval u Riju je događaj koji je proslavio ovaj grad širom sveta. Festival plesa koji privlači hiljade posetilaca iz svih delova sveta odigrava se usred leta, traje četiri dana, počinje subotom, sedam nedelja pre Uskrsa. Uz pomoć turističke agencije “Sabra”, koja je ekskluzivni zastupnik svetski poznate britansko – australijske agencije “Tucan travel”, specijalizovane za daleke i specifične destinacije i događaje, i vi možete...»

  14. 01. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015