• Zaustavite dah i pogledajte kako izgledaju najlepše plaže Kube

  Zaustavite dah i pogledajte kako izgledaju najlepše plaže Kube

  Ako ste mislili da je izbor najlepše plaže na Kubi lak zadatak, prevarili ste, jer plaže ove egzotične zemlje važe za jedne od najboljih u svetu! Najbolja zabava na ovom ostrvu Kariba je ispod sunca, na peščanim plažama, koje okružuju koralni grebeni, a čiju vodu zapljuskuje kristalno čista voda okeana. Na Kubi ostoji više od 300 plaža, mi vam predstavljamo top 5 najlepših, po mišljenju sajta allbestbeaches.com....»

  12. 08. 2015. - 3 komentara
 • Upoznajte uzavrelu Afriku

  Upoznajte uzavrelu Afriku

  Želite li da vidite svet divljih životinja, da se provedete na safariju, doživite neobične pejzaže ili možda kampujete pod zvezdanim nebom, onda je Afrika prava destinacija za vas....»

  20. 07. 2015. - 4 komentara
 • Vodice , idealno mesto za odmor

  Vodice , idealno mesto za odmor

  Vodice su jedno od najidealnih mesta za odmor. Nalazi se 11 kilometra od Šibenika i trenutno ima preko 10.000 stanovnika. Ovo tipično dalmatinsko turstičko mesto je prepoznatljivo osim po prelepom pejsažu mora, ostrva i nacionalnih parkova, po brojnim kafićima, barovima, noćnim klubovima, ali i raznoraznim manifestacijama koje se održavaju tokom celog leta u centru grada....»

  15. 07. 2015. - 15 komentara
 • Najlepši je odmor na Kapriju

   Najlepši je odmor na Kapriju

  Ukoliko planirate da posetite Italiju, obavezno posetite predivno italijansko ostrvo Kapri, na kom je ukotvljen i istoimeni grad. ...»

  02. 07. 2015. - 1 komentara
 • Najlepši nacionalni parkovi

  Najlepši nacionalni parkovi

  Ukoliko volite prirodu, i da se divite njenim najrazličitijim oblicima, onda su Nacionalni parkovi mesta koje treba da posetite. Portal "National Geographic" sastavio je listu najlepših nacionalnih parkova u svetu čija će vas lepota ostaviti bez daha, a vi pogledajte koji su se našli na listi....»

  17. 06. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute