• Čudo prirode: Prolaz divova

  Čudo prirode: Prolaz divova
  17. 07. 2014. - 5 komentara

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio...»

 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Sjaj i beda Rio de Žaneira!
  05. 06. 2014. - 29 komentara

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu
  28. 03. 2014. - 3 komentara

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini...»

 • Zaboravljene destinacije

  Zaboravljene destinacije

  Vreme neke države nije poštedelo. Destinacije koje su pre stotinak godina bile u centru pažnje celog sveta, danas putnici izbegavaju i zaobilaze. Ipak, neke od njih sačuvale su specifičnost i harizmu koja ih je izdvojiala u svetu turizma i svakako bi ih trebalo posetiti, makar to zahtevalo skretanje sa utabane turističke staze. Ukoliko vas takav poduhvat zanima, dajemo vam četiri najbolje destinacije koje su nezasluženo pale u zaborav. ...»

  23. 07. 2014. - 3 komentara
 • 10 najnepristupačnijih restorana na svetu

  10 najnepristupačnijih restorana na svetu

  Ponekad je prava stvar otići do McDonald’s-a na hamburger ili u obližnji restoran na dobru klopu. Sa druge strane zvuči privlačno otputovati u posetiti nepristupačan restoran. Ako ste takva osoba ovih deset restorana definitivno će vam pružiti ono što tražite – nalaze se na najnepristupačnijim mestima na svetu, da li se radi o dalekom putovanju ili vam je potreban ogroman fizički napor kako bi ste stigli do njega. Nakon putovanja brodom...»

  11. 07. 2014. - 10 komentara
 • Najluksuznija odmarališta na svetu

  Najluksuznija odmarališta na svetu

  Svet je dom mnogobrojnih plaža od kojih zastaje dah. Neka od najluksuznijih letovališta nalaze se upravo na tim plažama. Ako ste u potrazi za svetski najpoznatijim plažama i odmaralištima, sledeće vas sigurno neće razočarati! Pogledajte najcenjenije svetske destinacije za odmor po preporuci sajta womanitely.com....»

  26. 06. 2014. - 1 komentara
 • Čuda koja treba videti dok ne nestanu

  Čuda koja treba videti dok ne nestanu

  Velika plava rupa u Belizeu, jedino prirodno stanište u kom postoje i aligatori i krokodili, šume poslednjih divljih gorila, najslanije more na svetu i ostrva koji nestaju - samo su neka od mesta koje biste trebalo da posetite pre nego što nestanu....»

  13. 06. 2014. - 7 komentara
 • Uživajte u svetskim barovima sa najneobičnijim enterijerima

  Uživajte u svetskim barovima sa najneobičnijim enterijerima

  Ljubitelj ste neobičnih kafića i barova, a imate priliku da putujete - definitivno imate i šta da vidite. Mi smo vam spremili najinteresantnije enterijere svetskih barova, koji će vam zauvek ostati u lepom sećanju....»

  21. 05. 2014. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute