• Čudo prirode: Prolaz divova

  Čudo prirode: Prolaz divova
  17. 07. 2014. - 6 komentara

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio...»

 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Sjaj i beda Rio de Žaneira!
  05. 06. 2014. - 29 komentara

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu
  28. 03. 2014. - 3 komentara

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini...»

 • Pećine - prava svetska čuda

  Pećine - prava svetska čuda

  Kroz istoriju su primitivni narodi pećine koristili za skloništa, sahrane ili kao verske objekte. Sve što se nalazi u pećinama, zašticeno je od klime i životinja, a ovi podzemni dragulji još jednom potvrđuju da je priroda čudo....»

  16. 10. 2014. - 3 komentara
 • Čari noćnog života Amsterdama

  Čari noćnog života Amsterdama

  U japankama na plus pet, u majici sa kratkim rukavima u večernji izlazak na nula stepeni, po sitnoj kišici na biciklu... To je Amsterdam, pre skoro dva meseca, sav okićen božićnim raspoloženjem i ukrašen pozitivnim ljudima. Jer to je Amsterdam i to je Božić. I jedan i drugi pojam donose beskrajan osećaj lepote, dobrote i iznad svega - slobode....»

  14. 10. 2014. - 2 komentara
 • Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Bogato kulturno istorijsko nasleđe, veseli i prijatni ljudi, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak i nacionalni parkovi, ukusna i začinjena kuhinja, savršena pića, dobra muzika - jednom rečju Meksiko Siti....»

  10. 10. 2014. - 7 komentara
 • Kako obići San Francisko za četiri dana

  Kako obići San Francisko za četiri dana

  Ako vam je kofer stalno pri ruci, četkica i veš dovoljni za preživljavanje, onda stvarno smete da tvrdite da volite putovanja. Tako i ja, bez trunke razmišljanja pristadoh da pređem okena da bih provela četiri dana u San Francisku. ...»

  25. 09. 2014. - 13 komentara
 • Ljubav na prvi pogled

  Ljubav na prvi pogled

  Nećete ni primetiti kada vam se to tačno dogodilo, ali će vam se Krf uvući pod kožu toliko da ćete poželeti da mu se vratite. To se naročito odnosi na sam grad Krf, koji na prvi pogled podseća na italijanski gradić, sa ljupkim fasadama, čestim trgovima, uličicama koje su pravi mali lavirint. ...»

  15. 09. 2014. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015