• Putovanja za najveće avanturiste

  Putovanja za najveće avanturiste
  14. 07. 2016. - 0 komentara

  Ako spadate u onu grupu ljudi koja se odlično snalazi na svakom delu planete, a volite uzbuđenja, pogledajte preporuku "Hafington Posta" za deset destinacija...»

 • Upoznajte London na više načina

  Upoznajte London na više načina
  14. 06. 2016. - 0 komentara

  London je prestonica koju je nemoguće upoznati za nekoliko dana. Ali, zato vam dajemo predloge, tačnije, samo mali deo onoga što možete videti i raditi...»

 • Najlepša mesta u Aziji

  Najlepša mesta u Aziji
  07. 06. 2016. - 0 komentara

  Ukoliko se zaputite u Aziju, imajte na umu da je broj mesta koja biste tamo trebalo da posetite zaista veliki. Magazin "Travel" napravio je izbor nekoliko...»

 • Predstavnik lepote Mediterana: Krit

  Predstavnik lepote Mediterana: Krit

  Ako neko grčko ostrvo treba posetiti bar jednom u životu, onda je to Krit. Obala duga 1.040 km, prijatna sredozemna klima, brojne uvale i rtovi, preko 60 plaža nagrađene Plavom zastavom, tragovi interesantne prošlosti, pećine, jame, ogolele litice i bujne planinske šume, čine da se Krit sa pravom smatra predstavnikom lepote Mediterana....»

  19. 08. 2016. - 2 komentara
 • Luka ruža: Portorož

  Luka ruža: Portorož

  U piranskom zalivu, u neposrednoj blizini Italije, nalazi se Portorož, popularno turističko letovalište Slovenije. Portorož je jedna od najsavremenijih marina na Jadranu i najveći turistički centar Slovenije....»

  08. 08. 2016. - 3 komentara
 • Zaliv stvoren za romansu

  Zaliv stvoren za romansu

  Harizmatični gradić Parga ugnezdio se na padini romantičnog zaliva, okruženog stablima limuna i maslina. Uličice sa belim kućama pune su kafića, restorana i taverni. ...»

  25. 07. 2016. - 2 komentara
 • Stopite se sa prirodom

  Stopite se sa prirodom

  U Srbiji vožnja biciklom i nije neko uživanje, ulice su su krcate biciklistima i bajkerima, pa nedeljnu vožnju remete urlik motora, psovke taksista i trag izduvnih gasova velikih autobusa. Ukoliko vam se ovo ikada dogodilo, imamo za vas rešenje problema baš u centru Italije....»

  07. 07. 2016. - 0 komentara
 • Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Da ništa ne traje večno dokazuju ostaci nekadašnjih gradova koji stoje kao spomenici, i svedoci nekih davnih vremena kojima se gubi trag. Ukoliko ste ljubitelj istorije, "Lonli planet" je za vas izdvojio top deset najintrigantnijih izgubljenih gradova....»

  04. 07. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute