• Čudo prirode: Prolaz divova

  Čudo prirode: Prolaz divova
  17. 07. 2014. - 6 komentara

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio...»

 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Sjaj i beda Rio de Žaneira!
  05. 06. 2014. - 29 komentara

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu
  28. 03. 2014. - 3 komentara

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini...»

 • Ostrvo zlatnih zmija

  Ostrvo zlatnih zmija

  Na ostrvu Ilja Keimada, 32 kilometra od obale Sao Paula (Brazil), živi oko 4.000 primeraka najsmrtonosnijih zmija na svetu....»

  12. 09. 2014. - 0 komentara
 • Inspirativne destinacije

  Inspirativne destinacije

  Pogledajte koje su destinacije, po mišljenju poznatog turističkog vodiča Frommer's, idealne za inspiraciju. Ljudi koji su ih posetili su sigurno počeli više da cene svet oko sebe....»

  09. 09. 2014. - 0 komentara
 • Posetite skrivene italijanske pećine

  Posetite skrivene italijanske pećine

  U zabačenoj južnoj italijanskoj pokrajini Bazilikata, nalazi se jedinstveni drevni pećina-grad pod nazivom Matera, poznat po "sasijima"(na italijanskom "sasi" znači "kamenje"), odnosno kamenim kućama urezanim u pećine i litice....»

  15. 08. 2014. - 0 komentara
 • Vinske regije Italije

  Vinske regije Italije

  Italijani u svemu vole da uživaju, a naročito u hrani i piću. Njihova trpeza je uvek puna, od predjela do deserta i aperitiva za kraj. Iako proizvode odlična pića kao što su grapa (rakija od grožđa), sambuka (slična uzu), limunćino (liker od limuna), vermut i martini, ipak su najpozantiji po proizvodnji vina....»

  04. 08. 2014. - 0 komentara
 • Zaboravljene destinacije

  Zaboravljene destinacije

  Vreme neke države nije poštedelo. Destinacije koje su pre stotinak godina bile u centru pažnje celog sveta, danas putnici izbegavaju i zaobilaze. Ipak, neke od njih sačuvale su specifičnost i harizmu koja ih je izdvojiala u svetu turizma i svakako bi ih trebalo posetiti, makar to zahtevalo skretanje sa utabane turističke staze. Ukoliko vas takav poduhvat zanima, dajemo vam četiri najbolje destinacije koje su nezasluženo pale u zaborav. ...»

  23. 07. 2014. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2015