• Čudo prirode: Prolaz divova

  Čudo prirode: Prolaz divova
  17. 07. 2014. - 6 komentara

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio...»

 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Sjaj i beda Rio de Žaneira!
  05. 06. 2014. - 29 komentara

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu
  28. 03. 2014. - 3 komentara

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini...»

 • Posetite skrivene italijanske pećine

  Posetite skrivene italijanske pećine

  U zabačenoj južnoj italijanskoj pokrajini Bazilikata, nalazi se jedinstveni drevni pećina-grad pod nazivom Matera, poznat po "sasijima"(na italijanskom "sasi" znači "kamenje"), odnosno kamenim kućama urezanim u pećine i litice....»

  15. 08. 2014. - 0 komentara
 • Vinske regije Italije

  Vinske regije Italije

  Italijani u svemu vole da uživaju, a naročito u hrani i piću. Njihova trpeza je uvek puna, od predjela do deserta i aperitiva za kraj. Iako proizvode odlična pića kao što su grapa (rakija od grožđa), sambuka (slična uzu), limunćino (liker od limuna), vermut i martini, ipak su najpozantiji po proizvodnji vina....»

  04. 08. 2014. - 0 komentara
 • Zaboravljene destinacije

  Zaboravljene destinacije

  Vreme neke države nije poštedelo. Destinacije koje su pre stotinak godina bile u centru pažnje celog sveta, danas putnici izbegavaju i zaobilaze. Ipak, neke od njih sačuvale su specifičnost i harizmu koja ih je izdvojiala u svetu turizma i svakako bi ih trebalo posetiti, makar to zahtevalo skretanje sa utabane turističke staze. Ukoliko vas takav poduhvat zanima, dajemo vam četiri najbolje destinacije koje su nezasluženo pale u zaborav. ...»

  23. 07. 2014. - 3 komentara
 • 10 najnepristupačnijih restorana na svetu

  10 najnepristupačnijih restorana na svetu

  Ponekad je prava stvar otići do McDonald’s-a na hamburger ili u obližnji restoran na dobru klopu. Sa druge strane zvuči privlačno otputovati u posetiti nepristupačan restoran. Ako ste takva osoba ovih deset restorana definitivno će vam pružiti ono što tražite – nalaze se na najnepristupačnijim mestima na svetu, da li se radi o dalekom putovanju ili vam je potreban ogroman fizički napor kako bi ste stigli do njega. Nakon putovanja brodom...»

  11. 07. 2014. - 13 komentara
 • Najluksuznija odmarališta na svetu

  Najluksuznija odmarališta na svetu

  Svet je dom mnogobrojnih plaža od kojih zastaje dah. Neka od najluksuznijih letovališta nalaze se upravo na tim plažama. Ako ste u potrazi za svetski najpoznatijim plažama i odmaralištima, sledeće vas sigurno neće razočarati! Pogledajte najcenjenije svetske destinacije za odmor po preporuci sajta womanitely.com....»

  26. 06. 2014. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute