• Upoznajte London na više načina

  Upoznajte London na više načina
  14. 06. 2016. - 0 komentara

  London je prestonica koju je nemoguće upoznati za nekoliko dana. Ali, zato vam dajemo predloge, tačnije, samo mali deo onoga što možete videti i raditi...»

 • Najlepša mesta u Aziji

  Najlepša mesta u Aziji
  07. 06. 2016. - 0 komentara

  Ukoliko se zaputite u Aziju, imajte na umu da je broj mesta koja biste tamo trebalo da posetite zaista veliki. Magazin "Travel" napravio je izbor nekoliko...»

 • Zakintos - žurke dan i noć

  Zakintos - žurke dan i noć
  01. 06. 2016. - 1 komentara

  Nije poznato po naročitim istorijskim znamenitostima, niti građevinama, ali je zato dovoljno da čujete da tamo kornjače polažu jaja i da shvatite...»

 • Azijska zemlja čuda

  Azijska zemlja čuda

  Čisto more, peščane plaže, mnogo ostrva, ali i kišne šume, plantaže čaja, ruža i leptira, kao i stotine šarenih festivala, sve to možete naći u Maleziji. Ova multikulturalna zemlja koja je u ekspanziji omiljena je destinacija mnogobrojnih turista iz celog sveta....»

  20. 06. 2016. - 0 komentara
 • Turska - letovanje iz snova

  Turska - letovanje iz snova

  Turska je nama bliska zemlja. Istorijski smo povezani sa njom i bliski smo sa ovom nacijom po pitanju svega, a ponajviše jela. Ona je jedna od retkih zemalja koja izlazi na četiri mora - Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno. Zanimljivo je da je Turska izumela " all inclusive” turizam tako da je iz nje krenuo bum celog koncepta ove usluge, od smeštaja po ekskluzivnim hotelima preko raznovrsnih i ukusnih jela, do dobre zabave....»

  17. 06. 2016. - 0 komentara
 • Zanimljiva ostrva koja treba posetiti ove godine

  Zanimljiva ostrva koja treba posetiti ove godine

  Bez obzira da li želite da budete među prvima koji će gostovati u novim hotelima na ostrvima, ili ste samo u potrazi za dobrom zabavom, a možda tražite mesto odakle ćete moći posmatrati pomračenje sunca ove godine, posetite jedno od sledećih ostrva:...»

  09. 06. 2016. - 0 komentara
 • Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Ukoliko tako nešto tražite u Evropi, pogledajte koja mesta najviše odišu romantikom po preporuci "TripAdvisora"....»

  27. 05. 2016. - 0 komentara
 • Dobro došli u aboridžinsku zemlju!

  Dobro došli u aboridžinsku zemlju!

  Australijski kontinent krije brojne prirodne lepote, a jedan od bisera među njima svakako je nacionalni park Uluru - Kata Tjuta!...»

  24. 05. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute