• Srce Dalmacije - Makarska rivijera

  Srce Dalmacije - Makarska rivijera

  Makarska rivijera jedna je od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija i nalazi se na najlepšem delu Jadrana, u srcu Dalmacije, između Splita i Dubrovnika. Prostire se od Vruje i Brela na severozapadu do Gradca na krajnjem jugu. Prepoznatljiva je po dugim, šljukovitim plažama, prirodnim lepotama, kulturno - istorijskoj baštini, brojnim spomenicima kulture, bogatim gastro ponudama u restoranima i konobama, sa izvornom dalmatinskom hranom...»

  04. 05. 2015. - 0 komentara
 • Sve lepote Bledskog jezera

  Sve lepote Bledskog jezera

  Ako do sada niste posetili Sloveniju jedan od razloga je možda i to što Slovenija kao turistička destinacija nije naročito popularna u vašem krugu poznanika. Dakle, kada pobedite kliše godišnjih odmora koji vam se nametnuo, otputujte barem za početak na produženi vikend do Slovenije. Za samo 5 sati vožnje od Beograda, po odličnom asfaltu, naćićete se na mestu koje će početi da puni vaše baterije još pri samom prelasku granice. Odsednite...»

  14. 04. 2015. - 6 komentara
 • 10 najboljih nacionalnih parkova u Evropi

  10 najboljih nacionalnih parkova u Evropi

  Postoje mnogobrojni nacionalni parkovi za koje većina nije čula, i o kojima se nedovoljno zna, a koji su prelepi za istraživanje prirode....»

  06. 04. 2015. - 2 komentara
 • Dobrodošli na Tajland! Upoznajte Koh Phangan!

  Dobrodošli na Tajland! Upoznajte Koh Phangan!

  Koh Phangan je predivno tajlandsko ostrvo, koje se nalazi u njegovom jugoistočnom delu, u provinciji Surat Tani. Prostire se na površini od 168 km2. Glavni grad i administrativni centar ostrva je Tong Sala, a jedna od najvećih pokrajina je Surat Tani....»

  27. 03. 2015. - 8 komentara
 • Gradovi sa najviše snega

  Gradovi sa najviše snega

  Iako smo svi svesni klimatskih promena koje se dešavaju pred našim očima – da li se sećate kada ste videli “pravi” sneg u Beogradu, na primer? ...»

  27. 02. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude