• Biseri Starog kontinenta: 9 nepravedno zapostavljenih evropskih gradova

  Biseri Starog kontinenta: 9 nepravedno zapostavljenih evropskih gradova

  Ukoliko želite da neku zemlju upoznate iz malo drugačijeg ugla, a ne samo obilaskom ultrapopularnih destinacija, onda vam predlažemo da bacite pogled na neki od ovih devet gradova. Uživaćete i u kulturi i u arhitekturi, a većina njih nije toliko skupa....»

  27. 02. 2017. - 0 komentara
 • Tadž Mahal: Simbol večne ljubave i apsolutne moći

  Tadž Mahal: Simbol večne ljubave i apsolutne moći

  Za one koji prvi put posećuju Indiju, nezaobilazna stavka za mesta koja se moraju videti jeste Tadž Mahal. Mauzolej koji se nalazi u srednjovekovnom gradu Agra jeste najpoznatiji indijski spomenik i hram sagrađen u ime večne ljubavi....»

  14. 02. 2017. - 0 komentara
 • Kako je počeo da se slavi najromantičniji praznik

  Kako je počeo da se slavi najromantičniji praznik

  Svakog 14. februara širom sveta slavi se Dan zaljubljenih i voljenima se poklanjaju bombonjere, cveće i ostali pokloni kako bi se iskazala ljubav. Sve je to u ime Svetog Valentina, ali ko je uopšte bio taj svetac zahvaljujući kome se ovaj dan proslavlja?...»

  01. 02. 2017. - 0 komentara
 • Najimpresivniji metroi

  Najimpresivniji metroi

  Kad se kaže metro, obično se misli na mračna, sumorna mesta gde se kriju razne opasnosti. Međutim, ne mora uvek da bude tako. U skorije vreme otvorene su nove stanice podzemnih železnica u nekoliko gradova, koji opovrgavaju gore navedenu tvrdnju....»

  18. 01. 2017. - 0 komentara
 • Majorka: Raj na zemlji sa čarobnim plažama i ludim provodom

  Majorka: Raj na zemlji sa čarobnim plažama i ludim provodom

  Biser Mediterana, kako je mnogi zovu, ostrvo Majorka danas predstavlja verovatno najpopularniju turističku destinaciju u Evropi i jednu od najposećenijih na svetu. S obzirom na prirodne lepote koje poseduje, to nas ništa ne čudi....»

  16. 01. 2017. - 2 komentara
Aranžmani - Pretraga
Zimovanje 2017