• Karneval u Rio de Ženeiru - putovanje koje se ne propušta

  Karneval u Rio de Ženeiru - putovanje koje se ne propušta

  Karneval u Brazilu (port. Carnaval) je tradicionalni festival koji se održava 40 dana uoči Uskrsa, pre početka uskršnjeg posta. U Brazilu postoje brojne regionalne varijante proslave karnevala. Karneval u Rio de Ženeiru ove godine počinje 5. februara, a ako je sudeći po prethodnim godinama posetiće ga veliki broj turista širom sveta....»

  10. 02. 2016. - 0 komentara
 • Zemlja u kojoj sve funkcioniše „kao sat“

  Zemlja u kojoj sve funkcioniše „kao sat“

  Čokolada, Alpi, banke i satovi su mnogima prve asocijacije na Švajcarsku. Ova interesantna zemlja nalazi se u centralnoj Evropi, a pored razvijene privrede, karakteriše je i spoj različitih kultura, prirodne lepote, očaravajući gradovi i verovali ili ne, uzbudljiv noćni život!...»

  29. 01. 2016. - 2 komentara
 • The Great Wall - najveća građevina na svetu

  The Great Wall - najveća građevina na svetu

  Od stepa srednje Azije pa sve do Žutog mora, ukupnom dužinom od 8.851 kilometara, proteže se Kineski zid - najveći odbrambeni objekat na svetu. Ova impozantna građevina danas je najveća turistička atrakcija Kine, a turisti iz celog sveta rangiraju upravo Kineski zid kao najinteresantniju turističku destinaciju za posetiti! Da li ste i Vi među njima?...»

  27. 01. 2016. - 2 komentara
 • Let iznad vilinih dimnjaka

  Let iznad vilinih dimnjaka

  Dok koračate pored drevnih kupastih stena u kojima već vekovima žive ljudi, pred vama se otkriva prizor kao sa druge planete uvodeći vas u čarobnu priču o Kapadokiji....»

  16. 01. 2016. - 1 komentara
 • Norveška savršena za zimske sportove - kolevka skijanja sa očaravajućim zimskim krajolicima

  Norveška savršena za zimske sportove - kolevka skijanja sa očaravajućim zimskim krajolicima

  Krajolici i pejzaži Norveške nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Predeli kao iz bajke osvojiće vas na prvi pogled. Čarobni fjordovi, zaleđena jezera i planine, stvaraju idiličnu sliku iz mašte. Kao glavni grad Oslo je među turistima svakako najpopularniji. Ukoliko ste znatiželjni da posetite jedan od najuređenijih ali i najbogatijih gradova u Evropi, da saznate zanimljivosti o vikinškoj prošlosti, počnite pripreme. Ljubitelje skijanja...»

  06. 01. 2016. - 12 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016