• Najlepše plaže u Turskoj

  Najlepše plaže u Turskoj
  19. 05. 2015. - 0 komentara

  Idilične plaže sa kornjačama koje prave svoja gnezda, predivne drevne ruševine i plovidbe do udaljenih uvala i pećina – ukratko – Turska. Neke...»

 • Jedinstveni gradski parkovi

  Jedinstveni gradski parkovi
  11. 05. 2015. - 0 komentara

  Svaki grad uglavnom ima makar jednu oazu zelenila, u kojoj se može uživati u miru i tišini usred grada. Pored spomenika i muzeja, i drugih turističkih...»

 • Mediteranski šarm Marmarisa

  Mediteranski šarm Marmarisa
  09. 04. 2015. - 0 komentara

  Uspavano ribarsko selo Marmaris na obalama Sredozemnog mora tokom građevinskog buma, koji je zapljusnuo obalu turske sredinom osamdesetih, pretvorio je...»

 • Festivali i zanimljivi događaji na Malti

  Festivali i zanimljivi događaji na Malti

  Pored zanimljive istorije, Malta nudi i brojne religijske festivale i kulturne događaje. Neki crkveni praznici su ujedno i državni praznici, kao što je Dan Svete Marije, sredinom avgusta, dok drugi događaji imaju svoje korene u tradicionalnom folkloru. Najvažniji događaj za svako selo je svakako dan kada se praznuje svetac tog mesta....»

  25. 05. 2015. - 0 komentara
 • Dobro došli u Kuber Pidi, najneobičniji grad na svetu

  Dobro došli u Kuber Pidi, najneobičniji grad na svetu

  Šta to ovaj grad na jugu Australije, koji proslavlja svoju stogodišnjicu, čini tako različitim i specifičnim?...»

  18. 05. 2015. - 2 komentara
 • 10 nadrealnih mesta koja treba videti

  10 nadrealnih mesta koja treba videti

  Nadrealna mesta koja bi za života trebalo posetiti, neka od tih mesta su toliko čudna da se čovek upita da li su zaista i stvarna. ...»

  06. 05. 2015. - 1 komentara
 • Srce Dalmacije - Makarska rivijera

  Srce Dalmacije - Makarska rivijera

  Makarska rivijera jedna je od najpoznatijih hrvatskih turističkih destinacija i nalazi se na najlepšem delu Jadrana, u srcu Dalmacije, između Splita i Dubrovnika. Prostire se od Vruje i Brela na severozapadu do Gradca na krajnjem jugu. Prepoznatljiva je po dugim, šljukovitim plažama, prirodnim lepotama, kulturno - istorijskoj baštini, brojnim spomenicima kulture, bogatim gastro ponudama u restoranima i konobama, sa izvornom dalmatinskom hranom...»

  04. 05. 2015. - 4 komentara
 • Sve lepote Bledskog jezera

  Sve lepote Bledskog jezera

  Ako do sada niste posetili Sloveniju jedan od razloga je možda i to što Slovenija kao turistička destinacija nije naročito popularna u vašem krugu poznanika. Dakle, kada pobedite kliše godišnjih odmora koji vam se nametnuo, otputujte barem za početak na produženi vikend do Slovenije. Za samo 5 sati vožnje od Beograda, po odličnom asfaltu, naćićete se na mestu koje će početi da puni vaše baterije još pri samom prelasku granice. Odsednite...»

  14. 04. 2015. - 6 komentara
Aranžmani - Pretraga