• Berlin: Neodoljiv šarm podeljenog grada

  Berlin: Neodoljiv šarm podeljenog grada

  Svako jutro biciklom odlazi na posao. Nekad u ispeglanom odelu, uredno podšišan i obrijan, a katkad raščupane kose, u uskim pantalonama, šarenoj majici i sa minđušom u nosu. Na dvotočkašu juri u kancelariju gde svoj posao radi bolje od svih, pravi najveći profit i kolegama postaje uzor. ...»

  30. 10. 2014. - 13 komentara
 • Čari noćnog života Amsterdama

  Čari noćnog života Amsterdama

  U japankama na plus pet, u majici sa kratkim rukavima u večernji izlazak na nula stepeni, po sitnoj kišici na biciklu... To je Amsterdam, pre skoro dva meseca, sav okićen božićnim raspoloženjem i ukrašen pozitivnim ljudima. Jer to je Amsterdam i to je Božić. I jedan i drugi pojam donose beskrajan osećaj lepote, dobrote i iznad svega - slobode....»

  14. 10. 2014. - 3 komentara
 • Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Bogato kulturno istorijsko nasleđe, veseli i prijatni ljudi, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak i nacionalni parkovi, ukusna i začinjena kuhinja, savršena pića, dobra muzika - jednom rečju Meksiko Siti....»

  10. 10. 2014. - 7 komentara
 • Ljubav na prvi pogled

  Ljubav na prvi pogled

  Nećete ni primetiti kada vam se to tačno dogodilo, ali će vam se Krf uvući pod kožu toliko da ćete poželeti da mu se vratite. To se naročito odnosi na sam grad Krf, koji na prvi pogled podseća na italijanski gradić, sa ljupkim fasadama, čestim trgovima, uličicama koje su pravi mali lavirint. ...»

  15. 09. 2014. - 1 komentara
 • Ostrvo zlatnih zmija

  Ostrvo zlatnih zmija

  Na ostrvu Ilja Keimada, 32 kilometra od obale Sao Paula (Brazil), živi oko 4.000 primeraka najsmrtonosnijih zmija na svetu....»

  12. 09. 2014. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015