• Mali evropski gradovi

  Mali evropski gradovi
  07. 03. 2014. - 0 komentara

  Metropole privlače svojom veličinom, impresivno je prostranstvo koje zauzimaju, obiluju atrakcijama i kulturno-istorijskim znamenitostima, ali i manji...»

 • Provod u stilu slavnih

  Provod u stilu slavnih
  01. 03. 2014. - 2 komentara

  Renomirana turistička destinacija – Palma de Majorka, najveći grad i luka na ostrvu Majorka i prestonica autonomne oblasti Balearska ostrva, živ je...»

 • Pronađite odmor za dušu i čula

  Pronađite odmor za dušu i čula
  24. 12. 2013. - 2 komentara

  Pri spomenu – odmora, mnogi odmah pomisle na egzotične destinacije i na to kako uživaju na pečanim plažama, ali savršen odmor, gde možete pronaći...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini mnogo poznatijeg ostrva Eleutera....»

  28. 03. 2014. - 3 komentara
 • Honduras – zemlja tropskih šuma i bogate biosfere

  Honduras – zemlja tropskih šuma i bogate biosfere

  Republika Honduras nalazi se u Centralnoj Americi; ovo je zemlja koja se odlikuje bogatstvom tropskih šuma, očuvanim sistemom koralnih sprudova, ali spada u najsiromašnije i najnerazvijenije države Latinske Amerike. Honduras se nalazi na najširem delu srednjoameričkog zemljouza, na severnoj strani je Karipsko more, a na jugu kraća obala Pacifika....»

  13. 03. 2014. - 8 komentara
 • Ovako izgleda kanadski hotel od leda koji rado posećuju poznate ličnosti

  Ovako izgleda kanadski hotel od leda koji rado posećuju poznate ličnosti

  Hotel de Glace je prvi hotel od leda u Severnoj Americi, a nalazi se u blizini Kvebeka, u Kanadi. Otvoren je 2001. godine, a izgrađen je na obroncima planine Laurentin. Potrebno je oko mesec i po dana da se izgradi jedan ovakav hotel, a još nekoliko dana da očvrsne. Zahvaljujući naporu i vrednom radu brojnih umetnika, u čarima ovog hotela uživaju svi: turisti i svetski poznate ličnosti iz svih krajeva sveta....»

  19. 02. 2014. - 2 komentara
 • Češki Krumlov - mesto iz bajke

  Češki Krumlov - mesto iz bajke

  U južnom delu Češke Republike, u gornjem toku reke Vltave, smestio se gradić Češki Krumlov. Čim zakoračite na teritoriju ovog bajkovitog gradića, preplaviće vas osećaj opijenosti, i na trenutak zaboravićete gde se nalazite. Mućnite glavom i zapitajte se da niste možda postali junak neke simpatične bajke sa, naravno, srećnim krajem. ...»

  04. 02. 2014. - 9 komentara
 • 5 razloga da posetite Smaragdno ostrvo

  5 razloga da posetite Smaragdno ostrvo

  Bogata istorija, neverovatne prirodne lepote i prelepi pejzaži, kosmopolitski gradovi i antički lokaliteti, jednom rečju – Irska. Irska je širom sveta poznata pod imenom Smaragdno ostrvo, što u potpunosti oslikava njenu lepotu. Ovo je jedno od britanskih ostrva i treće po veličini u Evropi. Mi vam savetujemo da ga posetite, a navodimo vam i pet razloga zbog čega bi to trebalo da uradite. ...»

  29. 01. 2014. - 7 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude