• Najimpresivniji metroi

  Najimpresivniji metroi

  Kad se kaže metro, obično se misli na mračna, sumorna mesta gde se kriju razne opasnosti. Međutim, ne mora uvek da bude tako. U skorije vreme otvorene su nove stanice podzemnih železnica u nekoliko gradova, koji opovrgavaju gore navedenu tvrdnju....»

  18. 01. 2017. - 0 komentara
 • Majorka: Raj na zemlji sa čarobnim plažama i ludim provodom

  Majorka: Raj na zemlji sa čarobnim plažama i ludim provodom

  Biser Mediterana, kako je mnogi zovu, ostrvo Majorka danas predstavlja verovatno najpopularniju turističku destinaciju u Evropi i jednu od najposećenijih na svetu. S obzirom na prirodne lepote koje poseduje, to nas ništa ne čudi....»

  16. 01. 2017. - 2 komentara
 • Najstariji grad na svetu - Jerihon

  Najstariji grad na svetu - Jerihon

  Popularna turistička atrakcija i meta znatiželjnih putnika oduvek su bila mesta koja svojim dugim postojanjem svedoče o nastajanju naroda i civilizacije, ali i o njihovom nestajanju. Kada zakoračite na tlo nekog od najstarijih mesta na svetu, obaviće vas duh davnih vremena, a vi se slobodno prepustite istraživanju nekog davnog prošlog vremena....»

  13. 01. 2017. - 0 komentara
 • Neobično jezero Titikaka - odmor na ostrvima od trske

  Neobično jezero Titikaka - odmor na ostrvima od trske

  Ploveća ostrva, muškarci koji štrikaju i nebo na dohvat ruke: na jezeru Titikaka, na visini od 3.800 metara, čoveku se čini kao da se nalazi u nekom drugom svetu....»

  11. 01. 2017. - 0 komentara
 • Spa vikendi – najbolje opuštanje pred Novu godinu

  Spa vikendi – najbolje opuštanje pred Novu godinu

  Kraći odmor poput produženog vikenda dobrodošao je svakome ko je zatrpan poslovnim obavezama, a naročito je idealan pred novogodišnje praznike za sve koji žele da se opuste i u Novu godinu uđu bez stresa. Ukoliko se odlučite za spa vikend u spa centrima osetićete pravi raj za dušu, uronućete u svet termalnih voda, i osetiti njihove lekovite učinke. Oni su odličan izbor u svako doba godine, leti, zimi, u jesen i u proleće. Na različite...»

  21. 12. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2017