• Čudo prirode: Prolaz divova

  Čudo prirode: Prolaz divova
  17. 07. 2014. - 6 komentara

  Keltska legenda kaže: irski vojnik Fin Mekul sagradio je prelaz kako bi došao do svog škotskog protivnika Benandonera; veruje se da je Benandoner bio...»

 • Sjaj i beda Rio de Žaneira!

  Sjaj i beda Rio de Žaneira!
  05. 06. 2014. - 29 komentara

  Rio je san, a sve ostalo je život, reči su direktora NVO "Sigurna pozicija", Dejana Nestorovića, koji se pred sam početak Svetskog prvenstava u fudbalu...»

 • Najprivlačnije plaže na svetu

  Najprivlačnije plaže na svetu
  28. 03. 2014. - 3 komentara

  Ostrvo Harbur na Bahamima ima možda najlepšu peščanu plažu. Samo pet kilometara dugo i osamstotina metara široko, ovo ostrvo se nalazi u blizini...»

 • Berlin: Neodoljiv šarm podeljenog grada

  Berlin: Neodoljiv šarm podeljenog grada

  Svako jutro biciklom odlazi na posao. Nekad u ispeglanom odelu, uredno podšišan i obrijan, a katkad raščupane kose, u uskim pantalonama, šarenoj majici i sa minđušom u nosu. Na dvotočkašu juri u kancelariju gde svoj posao radi bolje od svih, pravi najveći profit i kolegama postaje uzor. ...»

  30. 10. 2014. - 0 komentara
 • Pećine - prava svetska čuda

  Pećine - prava svetska čuda

  Kroz istoriju su primitivni narodi pećine koristili za skloništa, sahrane ili kao verske objekte. Sve što se nalazi u pećinama, zašticeno je od klime i životinja, a ovi podzemni dragulji još jednom potvrđuju da je priroda čudo....»

  16. 10. 2014. - 5 komentara
 • Čari noćnog života Amsterdama

  Čari noćnog života Amsterdama

  U japankama na plus pet, u majici sa kratkim rukavima u večernji izlazak na nula stepeni, po sitnoj kišici na biciklu... To je Amsterdam, pre skoro dva meseca, sav okićen božićnim raspoloženjem i ukrašen pozitivnim ljudima. Jer to je Amsterdam i to je Božić. I jedan i drugi pojam donose beskrajan osećaj lepote, dobrote i iznad svega - slobode....»

  14. 10. 2014. - 3 komentara
 • Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Bogato kulturno istorijsko nasleđe, veseli i prijatni ljudi, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak i nacionalni parkovi, ukusna i začinjena kuhinja, savršena pića, dobra muzika - jednom rečju Meksiko Siti....»

  10. 10. 2014. - 7 komentara
 • Kako obići San Francisko za četiri dana

  Kako obići San Francisko za četiri dana

  Ako vam je kofer stalno pri ruci, četkica i veš dovoljni za preživljavanje, onda stvarno smete da tvrdite da volite putovanja. Tako i ja, bez trunke razmišljanja pristadoh da pređem okena da bih provela četiri dana u San Francisku. ...»

  25. 09. 2014. - 13 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015