• Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Ukoliko tako nešto tražite u Evropi, pogledajte koja mesta najviše odišu romantikom po preporuci "TripAdvisora"....»

  27. 05. 2016. - 0 komentara
 • Najbizarnija svetska jezera

  Najbizarnija svetska jezera

  Najveća i najdublja jezera su tektonskog porekla, u njima se nalazi 95 odsto ukupne količine jezerske vode. Zbog neobičnih hemijskih sastava, u mnogima se mogu razvijati jedinstvena stvorenja koja se ne mogu naći u nekoj drugoj sredini. Sajt www.mnn.com pripremio je listu najbizarnijih svetskih jezera, a mi vam predstavljamo neka od njih....»

  13. 05. 2016. - 0 komentara
 • Šest najzanimljivijih pustinja

  Šest najzanimljivijih pustinja

  Pustinje su najsurovija, ali i jedna od najlepših mesta na planeti. Pogledajte šest najzanimljivijih. ...»

  28. 04. 2016. - 0 komentara
 • Šta ne propustiti u Makarskoj

  Šta ne propustiti u Makarskoj

  Ako još razmišljate gde i kako da provedete godišnji odmor, nudimo vam primamljivu destinaciju na moru - Makarsku. Ovaj popularni primorski gradić sa severne strane okružuje planina Biokovo, koja je i zaštićeni park prirode, jer obiluje biljnim i životinjskim vrstama od kojih su 25 endemske. ...»

  21. 04. 2016. - 2 komentara
 • Upoznajte grad rukavica

  Upoznajte grad rukavica

  Pečuj je najuzbudljiviji grad u Mađarskoj, poznat u svetu mode kao grad rukavica, ali i po bogatoj istoriji i kulturi....»

  26. 03. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute