• Putovanja za najveće avanturiste

  Putovanja za najveće avanturiste
  14. 07. 2016. - 0 komentara

  Ako spadate u onu grupu ljudi koja se odlično snalazi na svakom delu planete, a volite uzbuđenja, pogledajte preporuku "Hafington Posta" za deset destinacija...»

 • Upoznajte London na više načina

  Upoznajte London na više načina
  14. 06. 2016. - 0 komentara

  London je prestonica koju je nemoguće upoznati za nekoliko dana. Ali, zato vam dajemo predloge, tačnije, samo mali deo onoga što možete videti i raditi...»

 • Najlepša mesta u Aziji

  Najlepša mesta u Aziji
  07. 06. 2016. - 0 komentara

  Ukoliko se zaputite u Aziju, imajte na umu da je broj mesta koja biste tamo trebalo da posetite zaista veliki. Magazin "Travel" napravio je izbor nekoliko...»

 • Stopite se sa prirodom

  Stopite se sa prirodom

  U Srbiji vožnja biciklom i nije neko uživanje, ulice su su krcate biciklistima i bajkerima, pa nedeljnu vožnju remete urlik motora, psovke taksista i trag izduvnih gasova velikih autobusa. Ukoliko vam se ovo ikada dogodilo, imamo za vas rešenje problema baš u centru Italije....»

  07. 07. 2016. - 0 komentara
 • Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Da ništa ne traje večno dokazuju ostaci nekadašnjih gradova koji stoje kao spomenici, i svedoci nekih davnih vremena kojima se gubi trag. Ukoliko ste ljubitelj istorije, "Lonli planet" je za vas izdvojio top deset najintrigantnijih izgubljenih gradova....»

  04. 07. 2016. - 0 komentara
 • Duša Dunava

  Duša Dunava

  Sveže beogradsko jutro rađa se ispod Kalemegdana. Tišina i tek poneki prolaznik na pločniku. Osmatram sa ograde keja na savskom pristaništu i polako se spuštam kaldrmom do broda Maxim....»

  01. 07. 2016. - 0 komentara
 • Đenova: Grad u kaskadama

  Đenova: Grad u kaskadama

  Đenova ima oko 600.000 stanovnika, ali to se ne oseća dok prilazite gradu. Saobraćaj teče bez većih problema, ako se to može reći i za jedan italijanski grad. Nekoliko kilometara pre ulaza u grad sve postaje zelenije, a kada uđete u Đenovu shvatite da je grad implemenitan u prirodu....»

  29. 06. 2016. - 0 komentara
 • Azijska zemlja čuda

  Azijska zemlja čuda

  Čisto more, peščane plaže, mnogo ostrva, ali i kišne šume, plantaže čaja, ruža i leptira, kao i stotine šarenih festivala, sve to možete naći u Maleziji. Ova multikulturalna zemlja koja je u ekspanziji omiljena je destinacija mnogobrojnih turista iz celog sveta....»

  20. 06. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute