Povrće u paradajzu

POTREBNO JE 8 paradajza, patlidžan, tikvica, žuta paprika, zelena paprika, 100 g kačkavalja, čen belog luka, so, biber, ulje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIPREMA
Paradajz izdubite, malo posolite, pobiberite i poprskajte uljem. Patlidžan, tikvice i kačkavalj isecite na kocke, a paprike na uže trake. Povrće kratko propržite sa izgnječenim belim lukom na zagrejanom ulju, te posolite i pobiberite. Prohlađeno povrće izmešajte sa kačkavaljem i punite paradajz. Punjeni paradajz poređajte u podmazani pleh, sipajte malo vode i pecite oko 25 minuta na 180 stepeni.

Aktuelne ponude
Ostavite komentar
Ime:
0/1500 karaktera
Komentar:
AntiBot pitanje: četiri + devet = ?

Prijavite se sa vašim SuperOdmor nalogom ili sa vašim nalogom.

Pošalji komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo korisnike SuperOdmor.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. SuperOdmor.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove SuperOdmor.rs. Administratorima SuperOdmor.rs se možete obratiti ovde: info@superodmor.rs

Komentara: 4
Prijavi komentar!

Sladjana Szambien
Četvrtak, 02. 02. 2012. 02:14h
RECEPT JE SUPER ,HVALA
Preporuka:
0
0
Odgovori
Prijavi komentar!

Sladjana Szambien
Četvrtak, 02. 02. 2012. 02:16h
OBOZAVAM GRCKU KULINARSKU HRANU ,
Preporuka:
0
0
Odgovori
Prijavi komentar!
ana
Četvrtak, 13. 09. 2012. 16:47h
neregistrovan korisnik
mmmmmmmmmmmmmm njama
Preporuka:
0
0
Odgovori
Prijavi komentar!
dimitra
Nedelja, 24. 02. 2013. 11:45h
neregistrovan korisnik
PRava Grkinja koja zivi u Grckoj od pelena i nisam jela to jelo. nije to tradicionalno jelo, samo zbog toga sto se koristi povcre zove se ''grcko'', to je nesto mediteransko ali ne grcko, mene zanima gde nadjete ove recepte.
Preporuka:
1
0
Odgovori
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude