Pregled vesti za Maj:


 • Pipa Midlton postala turistička atrakcija

  Nakon što je na kraljevskom venčanju u uskoj i dugoj beloj haljini izazvala pravu pometnju, Pipa Midlton, princezina sestra, zaintrigirala je medije i dobila svitu obožavatelja, a brojni posmatrači se pitaju je li "pipamanija" nova formula za poboljšanje turizma u Velikoj Britaniji....»

  31. 05. 2011. - 25 komentara
 • Kolima u EU od 1. januara bez zelenog kartona

  Od 1. januara 2012. godine za putovanja u većinu evropskih zemalja biće dovoljna registraciona nalepnica koja se dobija uz nove tablice, odnosno prilikom svake registracije. ...»

  30. 05. 2011. - 12 komentara
 • Pariz: Grad svetlosti, mode i kontrasta

  Prestonica Francuske, grad svetlosti i romantike, centar mode i grad širokih bulevara - sve su to sinonimi za Pariz, a iako je putovanje u jedan od najromantičnijih gradova na svetu rezervisano za parove, u njemu vam podjednako može biti lepo i sa prijateljima....»

  29. 05. 2011. - 11 komentara
 • Istraživanje: Ko se najviše sunča, pije i puši kad otputuje?

  Po istraživanju koje je sproveo "Trip Advisor", popularni portal o putovanjima, Britanci i Britanke najviše vole da "zaliju" kada su u tuđini....»

  28. 05. 2011. - 3 komentara
 • Provedite ovo leto u Kušadasiju!

  Ako volite da provedete leto i na moru i u gradu, otputujte u poznato tursko letovalište Kušadasi, te ubijte dve muve jednim udarcem. Sa 50.000 meštana i oko milion turista u špicu sezone, Kušadasi nudi dramatizovano letovanje....»

  28. 05. 2011. - 2 komentara
 • Kako da odaberete pravi aranžman za putovanje?

  Svima se barem jednom dogodilo da su uplatili letovanje preko agencije a da nisu bili zadovoljni organizacijom ili smeštajem, zato pažljivo sledite sledeća uputstva koja će vam pomoći da odaberete pravi aranžman za sebe....»

  27. 05. 2011. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude