Vesti »

BMW svet u “činiji salate”

21. 11. 2014. - 0 komentara
BMW svet u “činiji salate”

Automobili koji vise jedan iznad drugog, motorcikli zakačeni na zidu i virtuelni eksponati samo su deo postavke BMW muzeja u Minhenu. Moderan i interaktivan, ovaj objekat mnogo manje podseća na muzej, a mnogo više na futuristički izložbeni prostor u kome bi se pre mesto našlo za moderne umetničke instalacije a ne automobile....

Opširnije »
 • Čari noćnog života Amsterdama

  Čari noćnog života Amsterdama

  U japankama na plus pet, u majici sa kratkim rukavima u večernji izlazak na nula stepeni, po sitnoj kišici na biciklu... To je Amsterdam, pre skoro dva meseca, sav okićen božićnim raspoloženjem i ukrašen pozitivnim ljudima. Jer to je Amsterdam i to je Božić. I jedan i drugi pojam donose beskrajan osećaj lepote, dobrote i iznad svega - slobode....»

  Putopisi - 14. 10. 2014. - 3 komentara
 • Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Meksiko Siti - budi avanturistički duh svakog posetioca

  Bogato kulturno istorijsko nasleđe, veseli i prijatni ljudi, Karipsko more, nestvarne plaže, očaravajući beli pesak i nacionalni parkovi, ukusna i začinjena kuhinja, savršena pića, dobra muzika - jednom rečju Meksiko Siti....»

  Putopisi - 10. 10. 2014. - 7 komentara
 • Prelepa mesta privlačne Italije

  Prelepa mesta privlačne Italije

  Jesen je pravo vreme za putovanja i obilazak Evrposkih gradova. Mi vam predlažemo da u oktobru posetite Italiju i uživate u Milanu ili Veneciji. ...»

  Vesti - 08. 10. 2014. - 2 komentara
 • Najopasnije svetske destinacije

  Najopasnije svetske destinacije

  Postoji nekoliko divnih delova sveta sa fantastičnim atrakcijama koje bi mnogi od nas voleli da posete i upoznaju. Ukoliko se ipak odlučite da ih obiđete, trebalo bi da razmotri sve prednosti i mane pre nego što krenete na putovanje na bilo koju od dole navedenih destinacija. ...»

  Saveti - 06. 10. 2014. - 2 komentara
 • Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Anadolija: Turska kakvu niste videli

  Ako ste nekada sanjali da vidite i osetite pravu Tursku, da jedete, pričate i na život gledate kao stanovništvo te zemlje, onda obavezno morate da obiđete Gaziantep, Mardin i Urfu - gradove u kojima turska kultura vekovima živi netaknuta....»

  Saveti - 01. 10. 2014. - 5 komentara
 • Kako obići San Francisko za četiri dana

  Kako obići San Francisko za četiri dana

  Ako vam je kofer stalno pri ruci, četkica i veš dovoljni za preživljavanje, onda stvarno smete da tvrdite da volite putovanja. Tako i ja, bez trunke razmišljanja pristadoh da pređem okena da bih provela četiri dana u San Francisku. ...»

  Putopisi - 25. 09. 2014. - 13 komentara
 • Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Gradovi u Italiji u bojama sladoleda

  Ima gradova koji su zaista jedinstveni. Kada ceo kraj svoje kuće oboji u dugine boje, onda čak i bašte ispred tih kuća izgledaju bledunjavo. Predstavljamo regiju “Ćinque tere” na severozapadu italijanske obale. ...»

  Vesti - 17. 09. 2014. - 4 komentara
 • Ljubav na prvi pogled

  Ljubav na prvi pogled

  Nećete ni primetiti kada vam se to tačno dogodilo, ali će vam se Krf uvući pod kožu toliko da ćete poželeti da mu se vratite. To se naročito odnosi na sam grad Krf, koji na prvi pogled podseća na italijanski gradić, sa ljupkim fasadama, čestim trgovima, uličicama koje su pravi mali lavirint. ...»

  Putopisi - 15. 09. 2014. - 1 komentara
 • Ostrvo zlatnih zmija

  Ostrvo zlatnih zmija

  Na ostrvu Ilja Keimada, 32 kilometra od obale Sao Paula (Brazil), živi oko 4.000 primeraka najsmrtonosnijih zmija na svetu....»

  Putopisi - 12. 09. 2014. - 4 komentara
 • Inspirativne destinacije

  Inspirativne destinacije

  Pogledajte koje su destinacije, po mišljenju poznatog turističkog vodiča Frommer's, idealne za inspiraciju. Ljudi koji su ih posetili su sigurno počeli više da cene svet oko sebe....»

  Putopisi - 09. 09. 2014. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  Najpopularnije turističke atrakcije Italije

  U Italiji se nalazi veliki broj spomenika koji su upisani na UNESCO-v spisak svetske baštine, a koji poput njenih nadaleko poznatih gradova (Rim, Firenca, Venecija), privlače veliki broj turista. Pored brojnih veličanstvenih kulturno-istorijskih spomenika, Italija ima i predivnu obalu, jedinstvena planinska jezera i planine. Zbog svega ovoga, Italiju godišnje poseti preko 40 miliona turista, a sajt touropia.com izdvojio je 10 najpopularnijih atrakcija...»

  Vesti - 01. 09. 2014. - 7 komentara
 • Danas počelo treće kolo foto konkursa

   Danas počelo treće kolo foto konkursa

  Još uvek imate šansu da se priključite “trci” za izbor najlepše fotografije sa letovanja i osvojite, preko foto konkusra “SuperOdmora” letovanje u Lutri za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”.Put do besplatnog letovanje nije bio nikad lakši, pošaljite nam vaše najbolje letnje fotografije, pozovite prijatelje u pomoć i pakujte kofere za još jedno nezaboravno letovanje....»

  Vesti - 28. 08. 2014. - 0 komentara
 • Zemlja poezije i vulkana: Nikaragva

  Zemlja poezije i vulkana: Nikaragva

  „Ako je domovina mala, snovi o njoj su veliki“, tako je o svojoj zemlji govorio Ruben Dario, najveći latino-američki pesnik. Nikaragva je zemlja aktivnih vulkana, zemlja revolucije i poezije. Poezija je za narod Nikaragve u teškim momentima bila beg od stvarnosti i utočište od nevolja. U poeziji oni su nalazili spas....»

  Vesti - 28. 08. 2014. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015