Saveti »

Grad koji tretira goste kao VIP ličnosti

31. 07. 2015. - 0 komentara
Grad koji tretira goste kao VIP ličnosti

Sjajan, glamurozan, lukszan i pomalo futuristički Dubai zna kako da privuče pažnju turista, ali i da ih zauzvrat tretira kao da je sve podređeno gostima. ...

Opširnije »
 • Provedite leto na krstarenju

  Provedite leto na krstarenju

  Može se reći da je krstarenje više od uobičajenog odmora i putovanja. Brodovi kojima su putuje su luksuzni poput najboljih hotela, tako da je uživanje zagarantovano. ...»

  Saveti - 14. 07. 2015. - 0 komentara
 • Hit destinacije za ovo leto

  Hit destinacije za ovo leto

  Ukoliko želite da letujete na lepim, uređenim plažama, da se kupate u kristalno čistom moru predstavljamo vam hit destinacije koje treba da posetite ovog leta. ...»

  Vesti - 11. 07. 2015. - 3 komentara
 • Upoznajte okolinu Vrnjačke i Sokobanje

  Upoznajte okolinu Vrnjačke i Sokobanje

  Uz dobru organizaciju, malo dobre volje i malo mašte možete obići neke destinacije za koje možda i ne znate....»

  Saveti - 09. 07. 2015. - 4 komentara
 • Tirkizne boje 6.600 kilometara duge obale

  Tirkizne boje 6.600 kilometara duge obale

  Italija je gotovo sa svih strana okružena morem, ima ukupno 6.600 kilometara dugu obalu. Samim tim predstavlja jednu od centralnih turističkih destinacija za one koji žele da provedu svoje letovanje na Apeninskom poluostrvu. ...»

  Saveti - 08. 07. 2015. - 0 komentara
 • Najlepši je odmor na Kapriju

   Najlepši je odmor na Kapriju

  Ukoliko planirate da posetite Italiju, obavezno posetite predivno italijansko ostrvo Kapri, na kom je ukotvljen i istoimeni grad. ...»

  Putopisi - 02. 07. 2015. - 1 komentara
 • Vrela Španija, živopisna Majorka ili mistična Portugalija? Izaberite sami

  Vrela Španija, živopisna Majorka ili mistična Portugalija? Izaberite sami

  Ukoliko želite da se zabavite na letovanju, upoznate nove destinacija na kojima će vas gotovo svaki prizor na svakom koraku ostaviti bez teksta sve od plaža, mora, noćnog provoda i slično odaberite Španiju, Maltu ili Portugaliju. ...»

  Saveti - 01. 07. 2015. - 1 komentara
 • Top 5 vodenih parkova u svetu

  Top 5 vodenih parkova u svetu

  Omiljeno mesto za relaksaciju, zabavu i skok adrenalina, verujemo, svih ljudi širom sveta, jesu vodeni parkovi. Ovo su mesta na kojima deca uživaju, a odrasli se vrate u detinjstvo. Predstavljamo vam top 5 vodenih parkova u svetu, po mišljenju sajta gadgoz.com....»

  Vesti - 30. 06. 2015. - 0 komentara
 • Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Provedite leto u Srbiji, kako biste je bolje upoznali

  Ukoliko ovog leta niste u mogućnosti da letujete na moru, možete svoj odmor provesti u Srbiji. Spas do tropskih vrućina možete naći na nekoj domaćoj planini ili u banji koja će vas rashladiti. Na taj način odmorićete od gradske vreve makar nakratko. ...»

  Vesti - 26. 06. 2015. - 7 komentara
 • Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Ako vam se nekad dogodi da vam se učini da ste u holu hotela ugledali Anđelinu Džoli, na primer, nemojte odmah odbacivati tu mogućnost. Mnoge poznate ličnosti prijavljuju se na recepciji baš kao i obični smrtnici. Ali, u slučaju da neko iz visokih krugova treba da se provuče na zadnja vrata, iz nekoliko činjenica moći ćete da pogodite da u istom hotelu boravi neko veoma bitan, bilo da je iz sveta politike, šou biznisa, sporta.......»

  Saveti - 11. 12. 2014. - 0 komentara
 • Ostrvo koje se nalazi na raskrsnici tri kontinenta

  Ostrvo koje se nalazi na raskrsnici tri kontinenta

  Ovog leta imate priliku da letujete na Kritu, na najvećem grčkom ostravu. Uživaćete na ostrvu koje je pravi spoj tradicije i savremenog načina življenja. Očekuje vas nesvakidašnja dobrodošlica i tradicionalna gostoljubivost meštana učiniće da Krit postane mesto kome cete uvek vraćati. ...»

  Saveti - 25. 06. 2015. - 3 komentara
 • Najbolje destinacinacije za mlade

  Najbolje destinacinacije za mlade

  Mladi ljudi, željni provoda najćešće biraju već proverema letovališta gde su najbolje žurke na plažama koje negde raju i po 24 sata. Pri odabiru destinacija, mladi se češće vode koja je poznata po žurka, dok im je kupanje u moru u drugom planu....»

  Saveti - 24. 06. 2015. - 2 komentara
 • Najbolje buvlje pijace na svetu

  Najbolje buvlje pijace na svetu

  Ako vam je dojadilo da obilazite velike tržne centre, koji, manje-više, svi liče jedan na drugi, zašto ne krenete da obilazite buvlje pijace, za koje neki kažu da predstavljaju dušu jednog grada....»

  Saveti - 22. 06. 2015. - 3 komentara
 • Najlepši nacionalni parkovi

  Najlepši nacionalni parkovi

  Ukoliko volite prirodu, i da se divite njenim najrazličitijim oblicima, onda su Nacionalni parkovi mesta koje treba da posetite. Portal "National Geographic" sastavio je listu najlepših nacionalnih parkova u svetu čija će vas lepota ostaviti bez daha, a vi pogledajte koji su se našli na listi....»

  Putopisi - 17. 06. 2015. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute