Vesti »

Koje je napopularnije piće na 10.000 metara

20. 12. 2014. - 0 komentara
Koje je napopularnije piće na 10.000 metara

Kako je pokazala nedavno sprovedena anketa, omiljeno piće putnika u avionu je sok od paradajza. “Od paradajza se čudno osećam”, glasio je jedan odgovor. Utvrđeno je da je sok od paradajza vrlo tražen u avionu, posebno kao sastojak u koktelima. “Kad putujem, obično pijem ‘bladi meri’”, kaže drugi putnik....

Opširnije »
 • Koliko poznajete jezike sveta

  Koliko poznajete jezike sveta

  Da li znate kada je odgovarajuće da kažete „namaste“? Da li znate na kom jeziku „serbesa“ znači „pivo“? Proverite svoje znanje iz jezika sveta....»

  Vesti - 11. 12. 2014. - 5 komentara
 • Šta vas očekuje u evropskim gradovima za doček Nove godine

  Šta vas očekuje u evropskim gradovima za doček Nove godine

  Sada je pravo vreme da isplanirate kako ćete da provedete slobodne dane za novogodišnje praznike. Odlazak u inostranstvo je odlično rešenje. Upoznajte se sa novogodišnjim programom u pet evropskih gradova. ...»

  Vesti - 10. 12. 2014. - 0 komentara
 • Tragom velikih pisaca

  Tragom velikih pisaca

  Mnogi slavni pisci, poput Ernesta Hemingveja ili Agate Kristi, bili su i veliki putnici, i svoja iskustva sa putovanja utkali su u svoja dela. Ili su naveliko pisali o mestima na kojima su odrasli i iz kojih su crpeli inspiraciju....»

  Putopisi - 09. 12. 2014. - 1 komentara
 • Kako nas drugi vide: otkrijte sedam prirodnih čuda Srbije

  Kako nas drugi vide: otkrijte sedam prirodnih čuda Srbije

  Sajt consummatedabbler.com objavio je spisak sedam prirodnih lepota Srbije. Između ostalog, u tekstu piše: “Ovde u Sjedinjenim Državama retko kad čujemo nešto o Srbiji. Ali, ako volite kulturu, prirodu i ljude, Srbija bi trebalo da se nađe na vašem radaru”. Vlasnik sajta je na kraju teksta napisao: ”Otkrivanje raznih čuda sveta privlači mnoge radoznale ljude kao što sam ja. Srbija i njenih sedam prirodnih čuda svakako su na listi...»

  Vesti - 08. 12. 2014. - 2 komentara
 • Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Kako zajedničko putovanje osvežava vašu vezu

  Postoji trenutak kada vi i partner shvatite da je vašoj vezi potrebno nešto novo kako biste je osvežili i produbili. Mnogi parovi kažu da tome doprinosi zajedničko putovanje. To ne moraju obavezno da budu romantične ili daleke destinacije. Na putovanju postajete bliskiji, i stičete nove teme za razgovor....»

  Saveti - 06. 12. 2014. - 1 komentara
 • Najlepše ulice na svetu

  Najlepše ulice na svetu

  Jedinstvene na mnogo načina, neke od najlepših ulica na svetu nude bezbrojne atakcije koje privlače turiste iz celog sveta....»

  Putopisi - 05. 12. 2014. - 2 komentara
 • Alpsko skijanje u srcu Sibira

  Alpsko skijanje u srcu Sibira

  Lov na jetija, snoubording u bikini kostimu i uzbudljivo skijanje slobodnim stilom, sve to možete doživeti u jednom od najprivlačinijih zimovališta u Rusiji, u Šeregešu, ili Gešu, kako ga zovu lokalni stanovnici. Ovde se možete skijati bez straha od odrona lavina, otvoriti sezonu uz šampanjac i ići u potragu za legendarnim jetijem, i sve to u kupaćem kostimu....»

  Saveti - 04. 12. 2014. - 0 komentara
 • Pet gradova sa najvećom stopom kriminala

  Pet gradova sa najvećom stopom kriminala

  Više faktora utiče na pojavu kriminala. Ono što je zajedničko mestima sa najvećom stopom nasilja jeste politička nestabilnost, što kao posledicu ima kriminal i siromaštvo....»

  Vesti - 03. 12. 2014. - 5 komentara
 • Ekskluzivni hoteli : Raj za prave hedoniste

  Ekskluzivni hoteli : Raj za prave hedoniste

  Kada planiramo odmor, trudimo se da što više ugodimo našim željama, shodno svojim mogućnostima. Za sve one koji su spremni da izdvoje pozamašnu sumu za odmor, ovoga puta predstavljamo 10 hotela po našem izboru a koji su se našli na listi 100 najboljih hotela na svetu....»

  Putopisi - 02. 12. 2014. - 2 komentara
 • U Veneciju sa koferom na točkiće ili ne?

  U Veneciju sa koferom na točkiće ili ne?

  Nedavno je izdato saopštenje da gradski zvaničnici spremaju uvođenje novog zakona u 2015. godini, kojim bi se uvele kazne za turiste koji koriste kofere i torbe na točkiće, jer oštećuju pločnike i stvaraju buku....»

  Vesti - 02. 12. 2014. - 1 komentara
 • Najpopularnije zimske destinacije

  Najpopularnije zimske destinacije

  Zima u Evropi je šarenolika. Na krajnjem severu vlada sneg i mogu proći nedelje bez sunca, dok je Mediteran i zimi obasjan suncem. Preko razgranate železničke mreže možete obići dosta mesta, i upoznati lokalno stanovništvo. Iskustvo je svakako drugačije od putovanja tokom uzavrele turističke sezone koja vlada leti....»

  Saveti - 01. 12. 2014. - 0 komentara
 • Najbolji božićni sajmovi u Evropi

  Najbolji božićni sajmovi u Evropi

  LONDON - Kuvano vino, snegom prekrivene ulice i kupovina rukotvorina na tradicionalnim evropskim božićnim sajmovima su veoma popularni u ovo doba godine, pa je turistički Internet sajt "Virtual turist" sastavio listu najboljih sajmova te vrste u Evropi....»

  Vesti - 25. 11. 2014. - 4 komentara
 • BMW svet u “činiji salate”

  BMW svet u “činiji salate”

  Automobili koji vise jedan iznad drugog, motorcikli zakačeni na zidu i virtuelni eksponati samo su deo postavke BMW muzeja u Minhenu. Moderan i interaktivan, ovaj objekat mnogo manje podseća na muzej, a mnogo više na futuristički izložbeni prostor u kome bi se pre mesto našlo za moderne umetničke instalacije a ne automobile....»

  Vesti - 21. 11. 2014. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2015