Putopisi »

Stara planina – mesto gde priroda govori

28. 11. 2015. - 0 komentara
Stara planina – mesto gde priroda govori

Daleko do civilizacije kada glasovi utihnu, žubor vode divljih vodopada, kanjoni čudesne lepote i mirisne livade pričaju priču o sebi za one koji su spremni da je saslušaju. Priču, koja ostavlja bez daha i koja se čuje samo širom otvorenih čula i sa pravom duhovnom vibracijom. Ovo je priča o krovu Srbije – Staroj planini, o prirodi koja opija i slobodi....

Opširnije »
 • Upoznajte zemlju rajskih plaža, fascinantih hramova i belih slonova

  Upoznajte zemlju rajskih plaža, fascinantih hramova i belih slonova

  Tajlad su divni krajolici u preko 100 nacionalnih parkova, ali i uzbudljivi Bankok! Bilo da su u pitanju prelepe plaže, čarobna priroda, provod, šoping ili hrana ovde svako može naći nešto za sebe. Tajlad je zemlja sa hiljadu lica, i možda je to jedan od razloga zbog čega mu se vraćaju oni koji ga jednom posete! ...»

  Putopisi - 20. 11. 2015. - 0 komentara
 • Putevima Nikole Tesle

  Putevima Nikole Tesle

  Saznajte odakle potiče Teslina ljubav prema golubovima, za kog domaćeg pesnika je lično dizajnirao lampu, i posetite neku do starih hidroelektrana koje su nastale po Nikolinoj zamisli, a od kojih neke i dan danas rade! Vratite se vek unazad i krenite u nesvakidašnje putovanje putevima Tesle kroz Srbiju, u kojoj je proveo samo jedan dan a ostavio neizbrisiv trag! ...»

  Vesti - 19. 11. 2015. - 0 komentara
 • Dablin – grad sa hiljadu pabova

  Dablin – grad sa hiljadu pabova

  Tamno irsko pivo u debeloj krigli usred pune i bučne gostionice klizavih podova i zagušljiivog vazduha uz vesele ritmove irskih pesama, san su mnogih koji žele da posete mističnu zemlju Kelta. Otisnite se na uzbudljivo putovanje u Dablin - prestonicu Irske, poznatu po brojnim pabovima, pivu, viskiju i čarobnim zelenim parkovima!...»

  Putopisi - 18. 11. 2015. - 5 komentara
 • Čudesno ostrvo gde se ljube vatra i led

  Čudesno ostrvo gde se ljube vatra i led

  Island - zemlja gejzira, lednika i vulkana - ostrvo na kom ljudi već stolećima žive u skladu sa prirodom ljubomorno negujući svoju tradiciju. Nevezano za godišnje doba, od kojih svako ima poseban karakter i šarm, Island i pored svog imena koje možda zvuči hladno, nudi toplu dobrodošlicu svakom ko se ka njemu uputi....»

  Vesti - 17. 11. 2015. - 0 komentara
 • Putovanje iz snova - Rajska Kuba u kojoj je vreme stalo

  Putovanje iz snova - Rajska Kuba u kojoj je vreme stalo

  Kuba - zeleni smaragd uronjen u toplo karipsko more. Kilometri peščanih plaža, kokosove palme, tropska klima, cigare, rum i prelepe žene čine ovo ostrvo neodoljivim za milione turista. Ali, Kuba nisu samo luksuzna odmarališta i magične plaže već njen narod, duša ostrva, koji živi revoluciju svakog dana boreći sa sa nemaštinom a pritom deleći nesebično sve što ima čak i sa potpunim strancima!...»

  Putopisi - 14. 11. 2015. - 1 komentara
 • Otisnite se u podzemni svet najlepših pećina Srbije

  Otisnite se u podzemni svet najlepših pećina Srbije

  Hladno i tmurno novembarsko vreme može delovati loše na vaše raspoloženje, a poseta nekoj od mnogobrojnih pećina Srbije vratiće vam osmeh na lice! Sama činjenica da se nalazite ispod zemlje okruženi pećinskim nakitom stvaranim milionima godina zvuči uzbudljivo, a vaš put možete dodatno obogatiti nekim od brojnih sadržaja koji se nalaze u blizini ovih prirodnih lepota. Uživajte!...»

  Saveti - 13. 11. 2015. - 1 komentara
 • Posetite Deda Mraza tokom Novogodišnjih praznika

  Posetite Deda Mraza tokom Novogodišnjih praznika

  Ukoliko verujete u čaroliju, najbolje mesto da osetite magiju, doživite nezaboravne trenutke i bar na kratko uđete u bajku je Deda Mrazovo selo u Laponiji. ...»

  Putopisi - 12. 11. 2015. - 0 komentara
 • Glečeri Aljaske – turtistički raj na ledu

  Glečeri Aljaske – turtistički raj na ledu

  Aljaska - hladna, daleka i bela. Jedna od najnenaseljenijih država SAD-a, čije stanovništvo između ostalih čine i Eskimi i Indijanci, zamimljiva je na samo zbog ovih nesvakidašnjih činjenica, već i zbog toga što nudi mnogobrojne interesantne načine na koje možete istražiti ovu zemlju. Vožnja helikopterom do vrha glečera, posmatranje kitova, ili sankanje sa haskijima samo su neke od neobičnih turističkih aktivnosti koje možete doživeti...»

  Putopisi - 10. 11. 2015. - 0 komentara
 • Temišvar - oaza mira na samo 3 sata od Beograda

  Temišvar - oaza mira na samo 3 sata od Beograda

  Za sve ljubitelje mira ali i dobrog šopinga Temišvar je idealna destinacija. ...»

  Putopisi - 09. 11. 2015. - 8 komentara
 • Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Iskoristite pametno dan: Posetite neki od najzanimljivijih muzeja Srbije

  Imate slobodan dan, ali ne i ideju kako da ga provedete. Poseta muzeju sa porodicom ili pak partnerom može biti zanimljiv način za stičanje novih znanja kako vama tako i vašim mališnima. Upoznajte bolje svoju zemlju kroz obilazak nekih od najzanimljivijih muzeja Srbije!...»

  Saveti - 07. 11. 2015. - 3 komentara
 • Glavni ski centri objavili nove cene ski pasova, a moguć je i popust!

  Glavni ski centri objavili nove cene ski pasova, a moguć je i popust!

  Još jedna sezona zimskih sportova je bukvalno “iza ćoška”, pa su glavni ski centri već objavili cene pojedinačnih i višednevnih ski pasova, kako bi njihovi gosti mogli da se pripreme pre nego što zakorače na neku od planina....»

  Vesti - 06. 11. 2015. - 0 komentara
 • Egzotično ostrvo Zanzibar – avantura koja se pamti!

  Egzotično ostrvo Zanzibar – avantura koja se pamti!

  Duge bele peščane plaže koje zapljuskuje tirkizni Indijski okean čine Zanzibar tropskim ostrvom sa najlepšim zalaskom sunca na svetu! Posetite mesto gde je rođen legendarni Fredi Merkjuri, probajte ražnjiće od hobotnice i pijte sok od šećerne trske na nekoj od najlepših plaža sveta uz zvuke zanzibarskih bubnjeva! Zanzibar je avantura za koju vredi štedeti!...»

  Saveti - 05. 11. 2015. - 0 komentara
 • Najpopularnije zimske destinacije

  Najpopularnije zimske destinacije

  Zima u Evropi je šarenolika. Na krajnjem severu vlada sneg i mogu proći nedelje bez sunca, dok je Mediteran i zimi obasjan suncem. Preko razgranate železničke mreže možete obići dosta mesta, i upoznati lokalno stanovništvo. Iskustvo je svakako drugačije od putovanja tokom uzavrele turističke sezone koja vlada leti....»

  Saveti - 04. 11. 2015. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute
Zimovanje 2016