Putopisi »

Najlepši je odmor na Kapriju

02. 07. 2015. - 0 komentara
 Najlepši je odmor na Kapriju

Ukoliko planirate da posetite Italiju, obavezno posetite predivno italijansko ostrvo Kapri, na kom je ukotvljen i istoimeni grad. ...

Opširnije »
 • Najlepši nacionalni parkovi

  Najlepši nacionalni parkovi

  Ukoliko volite prirodu, i da se divite njenim najrazličitijim oblicima, onda su Nacionalni parkovi mesta koje treba da posetite. Portal "National Geographic" sastavio je listu najlepših nacionalnih parkova u svetu čija će vas lepota ostaviti bez daha, a vi pogledajte koji su se našli na listi....»

  Putopisi - 17. 06. 2015. - 1 komentara
 • Španija - uzavrela zemlja dobre hrane, surfa i umetnosti

  Španija - uzavrela zemlja dobre hrane, surfa i umetnosti

  Španija je raznolika zemlja čija se duga istorija ogleda u slikama, mavarskim palatama, rimskim ruševinama i gotskim katedralama....»

  Putopisi - 17. 06. 2015. - 1 komentara
 • Kako da se ne razbolite na krstarenju

  Kako da se ne razbolite na krstarenju

  Krstarenje brodom svakako je nezaboravno iskustvo. Negativna strana je što su kruzeri pravi inkubatori bakterija, od kojih ne možete pobeći. Mogućnost da dobijete stomačni virus na sedmodnevnom putovanju manja je od jednog procenta, što je otprilike trećina rizika od oboljevanja u svakodnevnom životu kod kuće. ...»

  Saveti - 15. 06. 2015. - 8 komentara
 • Odmor za dušu i telo: nacionalni parkovi Srbije

  Odmor za dušu i telo: nacionalni parkovi Srbije

  Sezona godišnjih odmora polako se zahuktava, želja da se rasprostre peškir na plaži nekog egzotičnog mesta sve je veća i veća. Teško je pronaći osobu koja uzavreli asfalt ne želi da na nekoliko dana zameni peščanom plažom. Ali, pre nego što spakujete svoju lepršavu omiljenu garderobu i krenete put mesta koje ste ove godine izabrali za svoj odmor, opustite se u nekom od ukupno pet nacionalnih parkova Srbije. Ako do sada niste obišli...»

  Putopisi - 13. 06. 2015. - 2 komentara
 • Zlatni pesak, bistro more, burne noći...

  Zlatni pesak, bistro more, burne noći...

  Ukoliko ste odlučili da letnji odmor provedete na Mikonosu, evo nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći prilikom boravka na ovom božanstvenom kosmopolitskom ostrvu....»

  Putopisi - 11. 06. 2015. - 1 komentara
 • Najjeftiniji evropski gradovi za boravak tokom vikenda

  Najjeftiniji evropski gradovi za boravak tokom vikenda

  Britanski list „Dejli mejl“ istraživao je gde je najjeftinije otići na nekoliko dana na odmor, upoređujući cene po evropskim metropolama. U obzir su uzimani troškovi koje bi napravio prosečan turista, kao što su troškovi ishrane, aerodromskih transfera, ulaznica za muzeje i druge atrakcije, obilasci grada autobuskim turama i cene dva noćenja u hotelu sa tri zvezdice za dvoje....»

  Vesti - 10. 06. 2015. - 0 komentara
 • Ono što niste znali o Pragu

  Ono što niste znali o Pragu

  O Pragu je teško pričati, ako se ovaj “Zlatni grad” ne poseti i onda oseti kultura naroda, običaji, životi Čeha i Čehinja....»

  Vesti - 08. 06. 2015. - 6 komentara
 • Stvari koje osoblje u avionu ne voli da čuje

  Stvari koje osoblje u avionu ne voli da čuje

  Posao stjuardese mnoge devojke vide kao ispunjenje svojih snova zbog mogućnosti da putuju i upoznaju razne ljude. Međutim, ne shvataju da nije uvek lako raditi s ljudima. Po rečima samih zaposlenih, postoji nekoliko stvari koje im putnici govore, a koje im, najblaže rečeno, uopšte ne prijaju....»

  Vesti - 05. 06. 2015. - 11 komentara
 • Super ideje za pakovanje i putovanje koje korisnici preporučuju na Pinterestu

  Super ideje za pakovanje i putovanje koje korisnici preporučuju na Pinterestu

  Korisnici Pinteresta postavili su neke od super ideja kako da se praktičnije spakujete ili kako da ponesete što manje stvari u prtljagu, i kako da se snađete na putovanju....»

  Vesti - 04. 06. 2015. - 0 komentara
 • Hoteli inspirisani muzikom

  Hoteli inspirisani muzikom

  Hoteli u kojima je glavna tema muzika i sve što je u vezi sa njom verovatno su omiljeni među zaljubljenicima u muziku, ali i za ostale goste mogu biti interesantno iskustvo....»

  Vesti - 02. 06. 2015. - 1 komentara
 • Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Ako vam se nekad dogodi da vam se učini da ste u holu hotela ugledali Anđelinu Džoli, na primer, nemojte odmah odbacivati tu mogućnost. Mnoge poznate ličnosti prijavljuju se na recepciji baš kao i obični smrtnici. Ali, u slučaju da neko iz visokih krugova treba da se provuče na zadnja vrata, iz nekoliko činjenica moći ćete da pogodite da u istom hotelu boravi neko veoma bitan, bilo da je iz sveta politike, šou biznisa, sporta.......»

  Saveti - 11. 12. 2014. - 0 komentara
 • Lekovito ostrvo Lošinj i Vitality Hotel Punta omogućavaju odmor za duh i telo

  Lekovito ostrvo Lošinj i Vitality Hotel Punta omogućavaju odmor za duh i telo

  Ostrvo Lošinj se uz svoju izuzetnu lepotu ističe još jednom posebnošću – lekovitim darovima prirode koji blagotvorno utiču na zdravlje i dugovečnost tamošnjeg stanovništva. Zahvaljujući geografskom položaju, kombinaciji blagih klimatskih obeležja, kao i specifičnoj vegetaciji ostrvo Lošinj obiluje lekovitim svojstvima koja dokazano poboljšavaju plućne funkcije. Zato ne čudi da je ostrvo Lošinj već 130 godina klimatsko lečilište...»

  Vesti - 16. 06. 2015. - 0 komentara
 • Saveti kada uzimate rent-a-car

  Saveti kada uzimate rent-a-car

  Budući da mnogi naši turisti koriste usluge rent a car-a, naročito ako letuju na ostrvu, odlučili smo da pronađemo neokoliko saveta kako da izbegnu probleme i komplikacije....»

  Saveti - 30. 05. 2015. - 3 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute