Vesti »

Jezive destinacije

10. 02. 2016. - 0 komentara
Jezive destinacije

Na ovim destinacijama nećete sresti zgodne dame u bikiniju i nasmejane turiste, jer su ova mesta spoj smrti, očaja i razaranja. Praćene brojnim legendama, mitovima i činjenicama ove jezive atrakcije čekaju svoje turiste - one sa duplom dozom hrabrosti. ...

Opširnije »
 • Od logora do letovališta za bogataše

  Od logora do letovališta za bogataše

  Ostrvo Lastavica u Jadranskom moru na kom se nalazi tvrđava Mamula, nekadašnji koncentracioni logor za vreme Drugog svetskog rata, u budućnosti trebalo bi postati luksuzno odmaralište! ...»

  Vesti - 04. 02. 2016. - 2 komentara
 • Pet stvari koje morate posetiti/probati u Japanu

  Pet stvari koje morate posetiti/probati u Japanu

  Zemlja izlazećeg sunca, samuraja i sakea idealna je destinacija za sve one koji žele više od običnog putovanja! Ovu ostrvsku carevinu na Dalekom istoku godišnje poseti veliki broj turista iz celog sveta, a ukoliko planirate da vi budete jedan od njih, ovu su mesta koja vam preporučujemo da posetite....»

  Putopisi - 03. 02. 2016. - 1 komentara
 • Idealan mesec za putovanja: Ovo su mesta koja je najbolje obići u februaru

  Idealan mesec za putovanja: Ovo su mesta koja je najbolje obići u februaru

  Novogodišnji praznici su gotovi i sad je došlo vreme da se sa liste odluka za tekuću godinu precrta makar jedna stavka – putovanje. Februar je zato idealno vreme za realizaciju ove odluke, zbog čega smo izdvojili mesta koja je najbolje posetiti u ovo doba godine....»

  Saveti - 02. 02. 2016. - 0 komentara
 • Islandske “Kristalne pećine” od leda stare više vekova kriju neverovatnu prirodnu lepotu

  Islandske “Kristalne pećine” od leda stare više vekova kriju neverovatnu  prirodnu lepotu

  Duboko ispod najvećeg glečera na Islandu, Vatnajekidla, nalaze se skrivene pećine od leda, koje svojom lepotom privlače posetioce širom sveta da zavire u neverovatne zaleđene odaje kristalno plave boje....»

  Putopisi - 01. 02. 2016. - 1 komentara
 • Sveti Trifun - Vinu u pohode!

  Sveti Trifun - Vinu u pohode!

  Osvešćenjem loze, vinogradari širom Srbije obeležavaju svog zaštitnika - Svetog Trifuna. Veruje se da lepo vreme na ovaj dan obećava berićetan rod, te samim tim i dosta “božanskog napitka”. Našim vinogradarima želimo dobru berbu, a vama, našim dragim čitaocima da se uputite put naših najpoznatijih vinogorja i ako već niste probate najbolja srpska vina. ...»

  Vesti - 30. 01. 2016. - 0 komentara
 • Zemlja u kojoj sve funkcioniše „kao sat“

  Zemlja u kojoj sve funkcioniše „kao sat“

  Čokolada, Alpi, banke i satovi su mnogima prve asocijacije na Švajcarsku. Ova interesantna zemlja nalazi se u centralnoj Evropi, a pored razvijene privrede, karakteriše je i spoj različitih kultura, prirodne lepote, očaravajući gradovi i verovali ili ne, uzbudljiv noćni život!...»

  Putopisi - 29. 01. 2016. - 2 komentara
 • NAJBOLJA PONUDA, NAJBOLJE CENE: Još samo nekoliko dana neverovatnih popusta za letovanje u Grčkoj 2016

  NAJBOLJA PONUDA, NAJBOLJE CENE: Još samo nekoliko dana neverovatnih popusta za letovanje u Grčkoj 2016

  Ako ste odlučili da Grčka bude vaša destinacija gde ćete provesti leto i nekoliko divnih dana odmora, imamo pravu ponudu za vas....»

  Vesti - 28. 01. 2016. - 0 komentara
 • Tradicionalna žurka pod maskama u Veneciji

  Tradicionalna žurka pod maskama u Veneciji

  Nova žurka pod maskama u Veneciji je u punom jeku! Na hiljade kostimiranih turista prisustvuje tradicionalnom Karnevalu koji je otvoren u subotu i trajaće do 9. februara!...»

  Vesti - 28. 01. 2016. - 0 komentara
 • The Great Wall - najveća građevina na svetu

  The Great Wall - najveća građevina na svetu

  Od stepa srednje Azije pa sve do Žutog mora, ukupnom dužinom od 8.851 kilometara, proteže se Kineski zid - najveći odbrambeni objekat na svetu. Ova impozantna građevina danas je najveća turistička atrakcija Kine, a turisti iz celog sveta rangiraju upravo Kineski zid kao najinteresantniju turističku destinaciju za posetiti! Da li ste i Vi među njima?...»

  Putopisi - 27. 01. 2016. - 2 komentara
 • Pariz - simbol romantike

  Pariz - simbol romantike

  Ne postoji nijedan drugi evropski grad u koji je “zaljubljeno” toliko ljudi kao u Pariz! Simbol elegancije i stila, grad umetnosti i mode, Pariz je mesto dešavanja bajke u kojoj ulogu princeze želi da igra svaka devojka....»

  Saveti - 26. 01. 2016. - 2 komentara
 • Slavite ljubav u Rimu!

  Slavite ljubav u Rimu!

  Stara izreka kaže da “svi putevi vode u Rim“, te zašto bi bio izuzetak kada je reč o putu na kom ćete slaviti ljubav! Romantična italijanska prestonica sa svojim prepoznatljivim šarmom zadovoljiće i one najprobirljivije za Dan zaljubljenih, jer je ovo grad kojem se svi rado vraćaju!...»

  Vesti - 22. 01. 2016. - 0 komentara
 • Magična sveta zemlja -Tibet

  Magična sveta zemlja -Tibet

  Spektakularni budistički manastiri i iskreni osmesi nomada, snežne planine, uspavana jezera i jasno plavo nebo - ovo je Tibet, magična sveta zemlja. ...»

  Putopisi - 21. 01. 2016. - 0 komentara
 • Posetite magičan svet ledenog kraljevstva

  Posetite magičan svet ledenog kraljevstva

  Gigantne skulpture od leda napravljene po uzoru na svetske atrakcije oduševljavaju posetioce Festivala snega i leda u Harbinu. Neverovatne figure ostavljaju bez daha već pri prvom koraku u ledeno kraljevstvo, a već nakon nekog vremena pomislićete da se nalazite u bajci iz koje ne želite da izađete....»

  Vesti - 20. 01. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Zimovanje 2016