Putopisi »

Duša Dunava

01. 07. 2016. - 0 komentara
Duša Dunava

Sveže beogradsko jutro rađa se ispod Kalemegdana. Tišina i tek poneki prolaznik na pločniku. Osmatram sa ograde keja na savskom pristaništu i polako se spuštam kaldrmom do broda Maxim....

Opširnije »
 • Upoznajte London na više načina

  Upoznajte London na više načina

  London je prestonica koju je nemoguće upoznati za nekoliko dana. Ali, zato vam dajemo predloge, tačnije, samo mali deo onoga što možete videti i raditi ako dođete u London. Izbor je vaš....»

  Putopisi - 14. 06. 2016. - 0 komentara
 • 12 najlepših panorama gradova

  12 najlepših panorama gradova

  Iako je lepota stvar ukusa, o kome se ne raspravlja, ipak postoje neka mesta, u ovom slučaju gradovi, koji se ističu svojom panoramom, okolinom, lokacijom. Koji gradovi su prepoznatljivi i upečatljivi, a u isto vreme se za njih može reći i da su lepi?...»

  Vesti - 11. 06. 2016. - 0 komentara
 • Zanimljiva ostrva koja treba posetiti ove godine

  Zanimljiva ostrva koja treba posetiti ove godine

  Bez obzira da li želite da budete među prvima koji će gostovati u novim hotelima na ostrvima, ili ste samo u potrazi za dobrom zabavom, a možda tražite mesto odakle ćete moći posmatrati pomračenje sunca ove godine, posetite jedno od sledećih ostrva:...»

  Putopisi - 09. 06. 2016. - 0 komentara
 • Najlepša mesta u Aziji

  Najlepša mesta u Aziji

  Ukoliko se zaputite u Aziju, imajte na umu da je broj mesta koja biste tamo trebalo da posetite zaista veliki. Magazin "Travel" napravio je izbor nekoliko najlepših destinaciju na azijskom kontinentu....»

  Putopisi - 07. 06. 2016. - 0 komentara
 • Hit destinacije za ovo leto

  Hit destinacije za ovo leto

  Ukoliko želite da letujete na lepim, uređenim plažama, da se kupate u kristalno čistom moru predstavljamo vam hit destinacije koje treba da posetite ovog leta. ...»

  Vesti - 02. 06. 2016. - 0 komentara
 • Zakintos - žurke dan i noć

  Zakintos - žurke dan i noć

  Nije poznato po naročitim istorijskim znamenitostima, niti građevinama, ali je zato dovoljno da čujete da tamo kornjače polažu jaja i da shvatite da se ostrvo Zakintos nalazi u izrazito čistom moru bogatom podvodnim svetom. Ostrvo kornjača, kako ga još zovu, slovi za mesto dobre zabave. Relativno je kasno izgrađeno, a do pre koju godinu retko ko je u Srbiji bio zainteresovan da tamo letuje, iako sa dužinom od 60 kilometara uopšte nije malo...»

  Putopisi - 01. 06. 2016. - 1 komentara
 • Proleće pokazuje svoje najlepše lice u vrtovima

  Proleće pokazuje svoje najlepše lice u vrtovima

  Za mnoge proleće je najlepše godišnje doba, kada odjednom počne sve da cveta i oblači se u šarene boje, zbacujući zimsko sivilo sa sebe. Neka od mesta koje bi svakako trebalo posetiti u proleće su:...»

  Vesti - 30. 05. 2016. - 0 komentara
 • Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Lošinjska uvala Čikat – bezvremenski luksuz spojen s prirodom

  Na ostrvu Lošinj u Hrvatskoj, koje je zbog svoje prijatne mediteranske klime i lekovitih uticaja proglašeno za klimatsko lečilište, nalazi se uvala Čikat, idealno mesto za potpunu revitalizaciju duha i tela. Reč je o uvali sa premium ponudom koja predstavlja idealnu sinergiju prirode, izuzetnog luksuza i najvišeg standarda usluge....»

  Vesti - 07. 06. 2016. - 1 komentara
 • Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Najbolje romantične destinacije u Evropi

  Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Ukoliko tako nešto tražite u Evropi, pogledajte koja mesta najviše odišu romantikom po preporuci "TripAdvisora"....»

  Putopisi - 27. 05. 2016. - 0 komentara
 • Atraktivno letovanje na Crnom moru

  Atraktivno letovanje na Crnom moru

  Bugarska odavno predstavlja interesantnu i povoljnu turističku destinaciju. Ta zemlja obiluje peščanim plažama, atraktivnim turističkim kompleksima......»

  Saveti - 25. 05. 2016. - 0 komentara
 • Dobro došli u aboridžinsku zemlju!

  Dobro došli u aboridžinsku zemlju!

  Australijski kontinent krije brojne prirodne lepote, a jedan od bisera među njima svakako je nacionalni park Uluru - Kata Tjuta!...»

  Putopisi - 24. 05. 2016. - 0 komentara
 • Grandiozni kanjon Kolorado

  Grandiozni kanjon Kolorado

  Neverovatni prirodni fenomen, grandiozni kanjon Kolorado, nalazi se u SAD-u, tačnije u severozapadnoj Arizoni. Ova neverovatna formacija nastala je usled erozije, vulkanskih erupcija, naslage lave i proticanjem, istoimene, reke Kolorado. Kanjon Kolorado nije ni najveći, ni najdublji u svetu, ali godišnje ga poseti preko pet miliona ljudi!...»

  Vesti - 21. 05. 2016. - 1 komentara
 • Netaknuti grčki biser – Ostrvo Limnos, oaza za idealan odmor

  Netaknuti grčki biser – Ostrvo Limnos, oaza za idealan odmor

  Skriveni zalivi, dugačke peščane obale, kristalno čisto more, tradicionalni proizvodi i izuzetno ljubazni domaćini čine ostrvo Limnos pravim grčkim biserom. Za naše područje, još uvek dovoljno neistražena destinacija, a turistička agencija Inter Holidays se pobrinula da od ovog leta to promeni....»

  Vesti - 19. 05. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute