Vesti »

Egipat - idealno rešenje za godišnji odmor

26. 05. 2017. - 0 komentara
Egipat - idealno rešenje za godišnji odmor

Ukoliko se još dvoumite gde bi proveli godišnji odmor, idealno rešenje je Egipat, koji je drugačiji od svih trenutnih destinacija za predstojeći letnji period. Ovu afričku zemlju izdvaja Crveno more, odnosno najlepše more na svetu zbog neverovatne flore i faune, ali i bogatog podvodnog sveta, okruženu peščanim plažama sa puno palmi....

Opširnije »
 • Italija – Zašto je morate posetiti?

  Italija – Zašto je morate posetiti?

  Postoji razlog zašto se Italija rangira kao jedna od top destinacija na svetu. Zapravo, veliki broj razloga. Njena izuzetna lepota, miran tempo života, očaravajući miks antičkog i modernog – sve to doprinosi njenoj magiji....»

  Putopisi - 15. 05. 2017. - 1 komentara
 • Španija i Italija: Najlepše što nam Mediteran nudi

  Španija i Italija: Najlepše što nam Mediteran nudi

  Ponekad je zaista teško odlučiti se gde letovati. Sa jedne strane imamo predivnu Španiju sa svojim regionima koji ostavljaju bez daha, dok nas sa druge strane Italija mami svojim unikatnim šarmom i šmekom. Mada, šta god da odaberete, verujemo da nećete pogrešiti....»

  Saveti - 12. 05. 2017. - 0 komentara
 • Karipska ostrva: pronađite ostrvo koje najviše odgovara vašem duhu

  Karipska ostrva: pronađite ostrvo koje najviše odgovara vašem duhu

  Ne postoji ništa lepše od bega u tropske krajeve. A ako još uvek ne znate koje biste karipsko ostrvo posetili, pomoći ćemo vam u odabiru s obzirom na to da je svako karakteristično na svoj način....»

  Putopisi - 11. 05. 2017. - 1 komentara
 • Ponos Tajlanda: Najlepše plaže na Puketu

  Ponos Tajlanda: Najlepše plaže na Puketu

  Tajland je zemlja u kojoj ćete se za malo novca osećati poput kralja. Cene su veoma povoljne, a od velikog broj aktivnosti koje su u ponudi najinteresantnije su lepe plaže. Najpoznatije mesto za odmor jeste ostrvo Puket koje obiluje prelepim plažama....»

  Putopisi - 09. 05. 2017. - 0 komentara
 • Kuda na letovanje?

  Kuda na letovanje?

  Ukoliko se još niste odlučili gde na letovanje, uz pomoć ovog kviza, potražite koja je vaša idealna destinacija za letovanje....»

  Putopisi - 08. 05. 2017. - 0 komentara
 • Morske prestonice zabave i romantike

  Morske prestonice zabave i romantike

  Jedno je veliko i puno kontrasta, a drugo je malo, romantično i mirno – Ibica i Formentera, dva prelepa i veoma različita ostrva u Sredozemnom moru....»

  Vesti - 05. 05. 2017. - 0 komentara
 • Dođite i uživajte bez imalo stresa

  Dođite i uživajte bez imalo stresa

  Ukoliko priželjkujete pravi odmor, naša preporuka je ostrvo Vis. Tokom leta, turista bi mogao da zatekne specifičnu situaciju za ovaj deo Dalmacije. Vis je ostrvo na kome svega ima, ali bez vreve i gužve, kao na kopnu. ...»

  Putopisi - 04. 05. 2017. - 1 komentara
 • Alanja i Antalija: Biseri Turske i čitavog Sredozemlja

  Alanja i Antalija: Biseri Turske i čitavog Sredozemlja

  Turska je ove godine spremnija nego ikada za novu turističku sezonu. Najpoznatiji i najposećeniji deo ove države, Antalijski region, sa nestrpljenjem očekuje sve svoje posetioce, a njegovi nadaleko čuveni turistički centri, gradovi Alanja i Antalija, očekuju porast broja gostiju ove sezone....»

  Vesti - 03. 05. 2017. - 1 komentara
 • U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  U susret mini odmoru : Upoznajte prirodne lepote naše zemlje

  Prvi Maj ili praznik Rada, svi željno iščekujemo, jer pored dva neradna dana, sledi i prvomajski uranak, koji pored boravka u prirodi, garantuje i dobar provod, druženje, zabavu, uživanje i naravno dobru klopu (uglavnom roštilj)....»

  Saveti - 28. 04. 2017. - 1 komentara
 • Leto na Kipru: Prelepo mediteransko ostrvo na raskršću tri kontinenta

  Leto na Kipru: Prelepo mediteransko ostrvo na raskršću tri kontinenta

  Ukoliko se još uvek niste odlučili gde ćete provesti ovo leto, onda vam iz sveg srca preporučujemo Kipar - nesvakidašnji biser Sredozemlja....»

  Putopisi - 28. 04. 2017. - 7 komentara
 • Mostovi koji ostavljaju bez daha

  Mostovi koji ostavljaju bez daha

  Mostovi se vekovima grade kako bi ljudima olakšali dolazak od jednog do drugog mesta, njihov cilj je prelazak preko prirodnih ili veštačkih prepreka. Mogu biti napravljeni od različitih materijala, različite su strukture, a ono što im je zajedničko je da prelazak, ali i pogled na njih, ostavlja bez daha. Predstavljamo vam mostove zbog kojih smo mi ostali bez daha!...»

  Vesti - 27. 04. 2017. - 0 komentara
 • Kviz: Koliko ste snalazljivi?

   Kviz: Koliko ste snalazljivi?

  Mislite da možete da se snadjete u svakoj situaciji? Rešite ovaj neobičan kviz i saznajte da li je zaista tako.....»

  Vesti - 26. 04. 2017. - 1 komentara
 • Najbolja sportska mesta širom sveta

  Najbolja sportska mesta širom sveta

  Najvatreniji ljubitelji sporta i na putovanjima ne mogu da se odvoje od svoje strasti, pa uvek gledaju da tokom odmora posete i neke sportske manifestacije i obiđu poznate stadione, hale, trkališta, terene... Sportske arene širom sveta su su mesta za uživanje i zabavu, mesta gde nekoliko ljudi simbolizuje nade i snove čitave nacije. Mnoge sportske arene postale su simbol zbog većih dešavanja koja se u njima organizuju, kao što recimo Vimbldon...»

  Putopisi - 24. 04. 2017. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Last minute