Putopisi »

Najbolje romantične destinacije u Evropi

27. 05. 2016. - 0 komentara
Najbolje romantične destinacije u Evropi

Kad krene na put sa voljenom osobom, većina ljudi na umu ima neku romantičnu destinaciju pored vode, restorane sa ukusnom hranom i dobro vino. Ukoliko tako nešto tražite u Evropi, pogledajte koja mesta najviše odišu romantikom po preporuci "TripAdvisora"....

Opširnije »
 • Najneobičniji turistički vodiči

  Najneobičniji turistički vodiči

  Sajt listverse.com koji objavljuje zanimljive liste, napravio je spisak najbizarnijih turističkih vodiča koji su ikada napisani. ...»

  Vesti - 12. 05. 2016. - 0 komentara
 • Destinacija za ljubitelje čokolade

  Destinacija za ljubitelje čokolade

  Muzej čokolade u Kelnu ima jedinstvenu kolekciju koja posetiocima omogućava da uplove u slatko putovanje kroz tri hiljade godina istorije čokolade: od božanskog jela Asteka do modernog industrijskog proizvoda....»

  Vesti - 04. 05. 2016. - 4 komentara
 • Šest najzanimljivijih pustinja

  Šest najzanimljivijih pustinja

  Pustinje su najsurovija, ali i jedna od najlepših mesta na planeti. Pogledajte šest najzanimljivijih. ...»

  Putopisi - 28. 04. 2016. - 0 komentara
 • Prolećne posete metropolama

  Prolećne posete metropolama

  Proleće je idealan period da otputujete i posetite neku metropolu, osunčate se na obali, ili opustošite po koji tržni centar. Ukoliko razmišljate da promenite nesto u svojoj svakodnevici, pakujte kofere i razmotrite naše ideje za intenzivan prolećni odmor....»

  Saveti - 27. 04. 2016. - 1 komentara
 • Magične plaže Azurne obale

  Magične plaže Azurne obale

  Francuska rivijera poznata i pod nazivom Azurna obala proteže se duž obale Sredozemnog mora i predstavlja jedinstven spoj tradicije i turizma, koji u ovim krajevima datira još iz 18. veka. Više od 300 sunčanih dana godišnje i nebo izrazito plave boje doneli su ovom delu Francuske laskavu titulu najlepše obale na svetu....»

  Vesti - 26. 04. 2016. - 0 komentara
 • Sarajevo, grad koji očarava

  Sarajevo, grad koji očarava

  Ako želite osetiti duh Sarajeva, onda je najbolje šetati njegovim ulicama i razgovarati sa prolaznicima. Vozeći se taksijem, kroz neobavezni razgovor sa vozačem, možete doznati mnogo više o istoriji i životu u ovom gradu nego istražujući po knjigama i internetu. Ukoliko vas zanimaju konkretni toponimi, onda su to Baščaršija, Većnica, Narodno pozorište, Zemaljski muzej, Vilsonovo šetalište, Žuta tabija... ...»

  Putopisi - 23. 04. 2016. - 1 komentara
 • Šta ne propustiti u Makarskoj

  Šta ne propustiti u Makarskoj

  Ako još razmišljate gde i kako da provedete godišnji odmor, nudimo vam primamljivu destinaciju na moru - Makarsku. Ovaj popularni primorski gradić sa severne strane okružuje planina Biokovo, koja je i zaštićeni park prirode, jer obiluje biljnim i životinjskim vrstama od kojih su 25 endemske. ...»

  Putopisi - 21. 04. 2016. - 2 komentara
 • Najbolji hoteli u Londonu

  Najbolji hoteli u Londonu

  Pronaći odgovarajući hotel u gradu kao što je London, nije nimalo lako, pogotovo za one koji dolaze prvi put i koji ne poznaju grad. Može se desiti da hotel koji ste odabrali nema restoran, ili da je udaljen od metroa. Dalje: ako ste bili zadovoljni nekim hotelom pre nekoliko godina, možda je u međuvremenu postao ruina....»

  Vesti - 09. 05. 2016. - 0 komentara
 • Letujte u blizini metropola

  Letujte u blizini metropola

  Ukoliko ste od onih koji ne žele da im ceo odmor prođe u izležavanju na plaži, idealno je da isplanirate svoj odmor u blizini neke od evropskih prestonica, jer ćete tako spojiti i lepo i korisno. Letovališta u blizini Venecije, Barselone i Soluna nude vam odličnu kombinaciju odmora, zabave, dobrog šopinga i razgledanja kulturnih znamenitosti, a na vama je samo da odaberete destinaciju koja vam se naviše dopada.Marija Mijatović...»

  Saveti - 20. 04. 2016. - 0 komentara
 • Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Prvomajski praznici idealno su vreme da zaboravite na posao i brige, spakujete kofere i provedete vreme sa porodicom i prijateljima daleko od gradske gužve. Najbolje je da praznike provedete negde u prirodi, a pregršt idealnih mesta za odmor na svežem vazduhu naći ćete upravo u Srbiji. Sve što vam je potrebno jeste da se naoružate dobrim raspoloženjem, a planiranje puta poverite našem najboljem virtualnom turističkom virtualnom kroz našu...»

  Saveti - 18. 04. 2016. - 1 komentara
 • Proverite zašto Maltu godišnje poseti preko milion turista

  Proverite zašto Maltu godišnje poseti preko milion turista

  Malta je ostrvska zemlja, koja privlači veliki broj posetilaca vekovima unazad. Nalazi se u Sredozemnom moru, i zauzima važan geografski položaj na putu ka središnjem delu Sicilije. Ukupna površina ove predivne Republike je 320 km2, a njen glavni grad je Valeta. Maltu čine ostrva: Gozo, Malta, Komonoto, Filfla, Komino i Sveti Pavle....»

  Putopisi - 14. 04. 2016. - 4 komentara
 • Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Isplanirajte svoj odmor za prvomajske praznike na vreme. Svakako da su izletišta po Srbiji, brojni salaši i etno sela vrlo dobar izbor, ali mi smo otišli korak dalje. Verujte nam, prvomajski praznici idealno su vreme u godini da posetite Italiju ili, možda, Holandiju....»

  Saveti - 12. 04. 2016. - 1 komentara
 • Legenda o gradu od zlata

  Legenda o gradu od zlata

  Legenda kaže da negde duboko u južnoameričkim planinama leži izgubljeni grad - Eldorado. Među brojnim koji su ga tražili najdominantniji su bili Španci, koji nikada nisu pronašli grad Inka za koji legenda kaže da je pun zlata. Da li ovaj grad zaista i postoji?...»

  Vesti - 07. 04. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute