Putopisi »

Zaliv stvoren za romansu

25. 07. 2016. - 0 komentara
Zaliv stvoren za romansu

Harizmatični gradić Parga ugnezdio se na padini romantičnog zaliva, okruženog stablima limuna i maslina. Uličice sa belim kućama pune su kafića, restorana i taverni. ...

Opširnije »
 • Stopite se sa prirodom

  Stopite se sa prirodom

  U Srbiji vožnja biciklom i nije neko uživanje, ulice su su krcate biciklistima i bajkerima, pa nedeljnu vožnju remete urlik motora, psovke taksista i trag izduvnih gasova velikih autobusa. Ukoliko vam se ovo ikada dogodilo, imamo za vas rešenje problema baš u centru Italije....»

  Putopisi - 07. 07. 2016. - 0 komentara
 • BURЯA SUN: preparati za osećaj bezbrižnosti na suncu

  BURЯA SUN: preparati za osećaj bezbrižnosti na suncu

  Priprema, pozor i krećemo u novu letnju avanturu i ove godine. Raspusti su tu, destinacije i godišnji odmori koje je potrebno osmisliti tako da nam sve bude ugodno, samo i dalje postoji nedoumica koji antisolarni preparat odgovara baš našem fototipu i stanju kože. Ne želimo da pogrešimo i da leto pamtimo po broju opekotina koje smo zadobili od sunca i danima koje nismo proveli na plaži. Zato je važna pravilna i efikasna zaštita od sunca,...»

  Vesti - 15. 07. 2016. - 0 komentara
 • Kako da izaberete pravi hotel?

  Kako da izaberete pravi hotel?

  Iako je većini važno samo da odu na odmor i ne brinu u kom će hotelu odsesti jer će ionako "samo prespavati u njemu", nije naodmet znati sledeće pojedinost kod rezervacije hotela, koje će vam se kasnije sigurno pokazati važnim....»

  Saveti - 06. 07. 2016. - 0 komentara
 • Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Istorija koja nestaje: Najintrigantniji izgubljeni gradovi

  Da ništa ne traje večno dokazuju ostaci nekadašnjih gradova koji stoje kao spomenici, i svedoci nekih davnih vremena kojima se gubi trag. Ukoliko ste ljubitelj istorije, "Lonli planet" je za vas izdvojio top deset najintrigantnijih izgubljenih gradova....»

  Putopisi - 04. 07. 2016. - 0 komentara
 • Duša Dunava

  Duša Dunava

  Sveže beogradsko jutro rađa se ispod Kalemegdana. Tišina i tek poneki prolaznik na pločniku. Osmatram sa ograde keja na savskom pristaništu i polako se spuštam kaldrmom do broda Maxim....»

  Putopisi - 01. 07. 2016. - 0 komentara
 • Đenova: Grad u kaskadama

  Đenova: Grad u kaskadama

  Đenova ima oko 600.000 stanovnika, ali to se ne oseća dok prilazite gradu. Saobraćaj teče bez većih problema, ako se to može reći i za jedan italijanski grad. Nekoliko kilometara pre ulaza u grad sve postaje zelenije, a kada uđete u Đenovu shvatite da je grad implemenitan u prirodu....»

  Putopisi - 29. 06. 2016. - 0 komentara
 • Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Mesta koja morate posetiti u Njujorku

  Ukoliko se uputite u najveći grad u Sjedinjenim Američkim Dražavama, ponećete iz njega fantastične uspomene, ali samo ukoliko znate gde ste se uputili. Na portalu "Travelandleisure.com" pronašli smo sledeću listu sa mestima koja biste trebalo da posetite kada odete u Njujork....»

  Vesti - 24. 06. 2016. - 0 komentara
 • Letnji plazma kviz

  Letnji plazma kviz

  Kviz ti otkriva: koji si tip putnika?...»

  Plazma svet - 21. 07. 2016. - 0 komentara
 • Plazma kviz

  Plazma kviz

  Reši kviz i saznaj : Da li ste morski ili planinski tip?...»

  Plazma svet - 20. 07. 2016. - 0 komentara
 • Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Najpopularnije turističke atrakcije Španije

  Španija važi za jednu od najlepših zemalja Evrope, koju godišnje poseti preko 50 miliona turista. Burna istorija i preplitanje različitih kultura na njenoj teritoriji, ostavili su za sobom brojne antičke spomenike, srednjovekovne hramove i palate, građevine iz rimskog perioda. Predstavljamo vam deset najpopularnijih turističkih atrakcija Španije koje je pripremio sajt touropia.com....»

  Vesti - 22. 06. 2016. - 1 komentara
 • Jedinstvene turističke destinacije

  Jedinstvene turističke destinacije

  Ako ne želite da idete na “proverena” odredišta, pogledajte nekoliko jedinstvenih mesta, van “utabanih staza”, koja će u vama probuditi nove vidike....»

  Saveti - 21. 06. 2016. - 0 komentara
 • Azijska zemlja čuda

  Azijska zemlja čuda

  Čisto more, peščane plaže, mnogo ostrva, ali i kišne šume, plantaže čaja, ruža i leptira, kao i stotine šarenih festivala, sve to možete naći u Maleziji. Ova multikulturalna zemlja koja je u ekspanziji omiljena je destinacija mnogobrojnih turista iz celog sveta....»

  Putopisi - 20. 06. 2016. - 0 komentara
 • Turska - letovanje iz snova

  Turska - letovanje iz snova

  Turska je nama bliska zemlja. Istorijski smo povezani sa njom i bliski smo sa ovom nacijom po pitanju svega, a ponajviše jela. Ona je jedna od retkih zemalja koja izlazi na četiri mora - Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno. Zanimljivo je da je Turska izumela " all inclusive” turizam tako da je iz nje krenuo bum celog koncepta ove usluge, od smeštaja po ekskluzivnim hotelima preko raznovrsnih i ukusnih jela, do dobre zabave....»

  Putopisi - 17. 06. 2016. - 0 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute