Vesti »

Destinacija za ljubitelje čokolade

04. 05. 2016. - 2 komentara
Destinacija za ljubitelje čokolade

Muzej čokolade u Kelnu ima jedinstvenu kolekciju koja posetiocima omogućava da uplove u slatko putovanje kroz tri hiljade godina istorije čokolade: od božanskog jela Asteka do modernog industrijskog proizvoda....

Opširnije »
 • Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Provedite prvomajske praznike u Srbiji

  Prvomajski praznici idealno su vreme da zaboravite na posao i brige, spakujete kofere i provedete vreme sa porodicom i prijateljima daleko od gradske gužve. Najbolje je da praznike provedete negde u prirodi, a pregršt idealnih mesta za odmor na svežem vazduhu naći ćete upravo u Srbiji. Sve što vam je potrebno jeste da se naoružate dobrim raspoloženjem, a planiranje puta poverite našem najboljem virtualnom turističkom virtualnom kroz našu...»

  Saveti - 18. 04. 2016. - 1 komentara
 • Proverite zašto Maltu godišnje poseti preko milion turista

  Proverite zašto Maltu godišnje poseti preko milion turista

  Malta je ostrvska zemlja, koja privlači veliki broj posetilaca vekovima unazad. Nalazi se u Sredozemnom moru, i zauzima važan geografski položaj na putu ka središnjem delu Sicilije. Ukupna površina ove predivne Republike je 320 km2, a njen glavni grad je Valeta. Maltu čine ostrva: Gozo, Malta, Komonoto, Filfla, Komino i Sveti Pavle....»

  Putopisi - 14. 04. 2016. - 4 komentara
 • Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Posetite Rim i Amsterdam za prvomajske praznike

  Isplanirajte svoj odmor za prvomajske praznike na vreme. Svakako da su izletišta po Srbiji, brojni salaši i etno sela vrlo dobar izbor, ali mi smo otišli korak dalje. Verujte nam, prvomajski praznici idealno su vreme u godini da posetite Italiju ili, možda, Holandiju....»

  Saveti - 12. 04. 2016. - 1 komentara
 • Legenda o gradu od zlata

  Legenda o gradu od zlata

  Legenda kaže da negde duboko u južnoameričkim planinama leži izgubljeni grad - Eldorado. Među brojnim koji su ga tražili najdominantniji su bili Španci, koji nikada nisu pronašli grad Inka za koji legenda kaže da je pun zlata. Da li ovaj grad zaista i postoji?...»

  Vesti - 07. 04. 2016. - 0 komentara
 • Biseri Baltika - Riga, Talin i Vilnjus

  Biseri Baltika - Riga, Talin i Vilnjus

  Čini se da su domaći putnici uglavnom slabo upoznati sa Baltičkim zemljama i da se one često karakterišu kao tmurne, dosadne, ne preterano zanimljive i vredne turističkog putovanja. Ovim tekstom želimo da vas upoznamo sa glavnim gradovima Litvanije, Letonije i Estonije, koji odišu ponosom, kulturom i koji svakako zaslužuju epitet - biseri Baltika....»

  Vesti - 06. 04. 2016. - 1 komentara
 • Crna Gora - leto među prijateljima

  Crna Gora - leto među prijateljima

  Biser Jadrana - Crna Gora je jedinstvena na mnogo načina! Nakon kupanja na nekoj od 117 peskovitih, šljunkovitih i kamenih plaža, na samo dva sata vožnje možete uživati u planinarenju prelepim predelima Lovćena i Durmitora ili provozati se po Biogradskom i Skadarskom jezeru uživajući u jedinstvenom ambijentu. Budva, Bečići, Kotor, Herceg Novi, Igalo, Petrovac, Bar i Sutomore, proverene destinacije naših turista, i ove godine vas pozivanju...»

  Saveti - 04. 04. 2016. - 9 komentara
 • Upoznajte jedan od najnovijih rezervata prirode u Srbiji - kanjon Jerme

  Upoznajte jedan od najnovijih rezervata prirode u Srbiji - kanjon Jerme

  Jedinstven biljni i životinjski svet, živopisan kanjon i krečnjačke figure nalik onima u Đavoljoj varoši odlika su jednog od najnovijeg specijalnog rezervata prirode u Srbiji - kanjona reke Jerme. ...»

  Vesti - 02. 04. 2016. - 3 komentara
 • Brašov - srce Transilvanije

  Brašov - srce Transilvanije

  Brašov je centar i srce Transilvanije. Ovaj popularni, saksonski, bogati grad je popularna destinacija na svakognevnim turama do obližnjih dvoraca, sela i planina. Istorijski centar Brašova je i dalje okružen srednjovekovnim bedemima, bez popločanih puteva, sa kaldrmom duž uskih uličica, baroknim fasadama i crkavama. Ovde se nalaze odlični kafići na otvorenom, barovi i restorani. ...»

  Vesti - 01. 04. 2016. - 1 komentara
 • Putovanja za 01. maj već od 79€

  Putovanja za 01. maj već od 79€

  Vec početkom aprila svi koji vole da putuju uveliko razmišljaju kuda za 01.maj. Ovaj praznik oni koji vole da putuju, uglavnom iskoriste da odu u neki novi grad i upoznaju neku novu zemlju. Evropski gradovi u proleće imaju neku posebnu draž i zato je ovaj produženi vikend idealna prilika da uživate na nekom putovanju. ...»

  Vesti - 31. 03. 2016. - 0 komentara
 • 5 najlepših grčkih ostrva

  5 najlepših grčkih ostrva

  Grčka je zemlja sa oko 1.400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno, dok ostatak predstavljaju potpuno mala i nenaseljena ostrva. Na najlepšim ostrvima ove zemlje koja izlazi na tri mora, uživaćete u besprekornim plažama i upoznati jedinstvenu kulturu čiji počeci se mogu pratiti iz vremena antičkih bogova. Bujna vegetacija, nežno sunce, maslinjaci, voćnjaci narandža, palme i jedinstvena arhitektura, zauvek ostaju u sećanju posetilaca otadžbine...»

  Saveti - 30. 03. 2016. - 7 komentara
 • Ovo su najneljubazniji gradovi na svetu

  Ovo su najneljubazniji gradovi na svetu

  Koliko ćete uživati u poseti nekom gradu, uveliko zavisi od ljubaznosti i vedrine lokalnog stanovništva. Ako naiđu na neprijateljsku atmosferu, turisti se verovatno neće vratiti u to mesto. Časopis Travel + Leisure odlučio je otkriti koji su gradovi najmanje prijateljski raspoloženi....»

  Vesti - 29. 03. 2016. - 8 komentara
 • Majorka - raj Mediterana

  Majorka - raj Mediterana

  Fascinantne peščane plaže, gradovi i mesta kao naslikani, idilična sela i najmoderniji klubovi i kafići, temperamentni ljudi, ritmovi leta i muzike, zavodljivi ukusi hrane i sangrije opisuju Majorku. Kao što je i sunce nad Majorkom blistavo i vrelo, tako je i ona uzavrela od dešavanja i ritmova....»

  Vesti - 28. 03. 2016. - 2 komentara
 • Upoznajte grad rukavica

  Upoznajte grad rukavica

  Pečuj je najuzbudljiviji grad u Mađarskoj, poznat u svetu mode kao grad rukavica, ali i po bogatoj istoriji i kulturi....»

  Putopisi - 26. 03. 2016. - 1 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude