Saveti »

Biser Jonskog mora koji morate upoznati

04. 09. 2015. - 0 komentara
Biser Jonskog mora koji morate upoznati

Za Kefaloniju se može reći da je ostrvo u Jonskom moru sa najviše zelenila, jer gde god da krenete očekuje vas zelenilo maslinjaka i netaknute prirode i plavo - zelena nijansa mora. Kefalonija je puna mira, tišine i spokoja, i pored toga što ima dosta turista sa svih strana sveta....

Opširnije »
 • Napunite baterije odmarajući u prirodi

  Napunite baterije odmarajući u prirodi

  Budući da i ovog vikenda meteorolozi najavljaju tropske temperature, svi oni koji nemaju vremena za desetodnevni odmor na moru, imaju prliku da posete prelepa mesta širom Srbije, na kojim ćete naći mir i opuštanje ali i osveženje. ...»

  Vesti - 07. 08. 2015. - 2 komentara
 • Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Sad možeš da se slikaš - Počinje treće kolo

  Treće kolo foto konkursa startuje danas i traje do 30. avgusta, a nagrada za autora najlepše fotografije je letovanje na Halkidikiju, u mestu Pefkohori za dve osobe od 07.09. do 17.09.2015. godine....»

  Vesti - 24. 08. 2015. - 1 komentara
 • Željni ste avanture – posetite Vijetnam

  Željni ste avanture – posetite Vijetnam

  Ako želite da zaista vidite nešto novo, da doživite zaista neobičan odmor, koji će vam zaista ostati u sećanju treba da se odlučite za posetu Vijetnamu....»

  Saveti - 29. 07. 2015. - 4 komentara
 • Preporučujemo vam najlepše plaže u okruženju

  Preporučujemo vam najlepše plaže u okruženju

  Leto je u punom jeku, a ako se još uvek niste odlučili gde da letujete, preporučujemo vam neke od najlepših plaža koje nisu mnogo udaljene....»

  Saveti - 25. 07. 2015. - 1 komentara
 • Kupajte se na plaži sa pogledom na planinu Olimp

  Kupajte se na plaži sa pogledom na planinu Olimp

  Ukoliko odaberete da ove godine letujete u malom grčkom mestu Litohoro, nikako nećete pogrešiti, jer vas očekuje predivan miran odmor, sunčanje na plaži malog planinskog grada sa nesvakidašnjom atmosferom. ...»

  Saveti - 22. 07. 2015. - 10 komentara
 • Upoznajte uzavrelu Afriku

  Upoznajte uzavrelu Afriku

  Želite li da vidite svet divljih životinja, da se provedete na safariju, doživite neobične pejzaže ili možda kampujete pod zvezdanim nebom, onda je Afrika prava destinacija za vas....»

  Putopisi - 20. 07. 2015. - 4 komentara
 • Putovanja na kojima možete da naučite da plešete

  Putovanja na kojima možete da naučite da plešete

  Spojite kulturu i aktivan odmor i posetite zemlje u kojima možete da naučite da plešete tango, flamenko, valcer ili trbušni ples, a osim što ćete na taj način bolje da upoznate zemlju u koju putujete, lakše ćete pronaći prijatelje na putovanju, a kući ćete se možda vratiti i bez "sigurnosnog pojasa" oko stomaka. ...»

  Vesti - 17. 07. 2015. - 0 komentara
 • Vodice , idealno mesto za odmor

  Vodice , idealno mesto za odmor

  Vodice su jedno od najidealnih mesta za odmor. Nalazi se 11 kilometra od Šibenika i trenutno ima preko 10.000 stanovnika. Ovo tipično dalmatinsko turstičko mesto je prepoznatljivo osim po prelepom pejsažu mora, ostrva i nacionalnih parkova, po brojnim kafićima, barovima, noćnim klubovima, ali i raznoraznim manifestacijama koje se održavaju tokom celog leta u centru grada....»

  Putopisi - 15. 07. 2015. - 15 komentara
 • Provedite leto na krstarenju

  Provedite leto na krstarenju

  Može se reći da je krstarenje više od uobičajenog odmora i putovanja. Brodovi kojima su putuje su luksuzni poput najboljih hotela, tako da je uživanje zagarantovano. ...»

  Saveti - 14. 07. 2015. - 0 komentara
 • Hit destinacije za ovo leto

  Hit destinacije za ovo leto

  Ukoliko želite da letujete na lepim, uređenim plažama, da se kupate u kristalno čistom moru predstavljamo vam hit destinacije koje treba da posetite ovog leta. ...»

  Vesti - 11. 07. 2015. - 3 komentara
 • Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Da li je neko slavan u vašem hotelu?

  Ako vam se nekad dogodi da vam se učini da ste u holu hotela ugledali Anđelinu Džoli, na primer, nemojte odmah odbacivati tu mogućnost. Mnoge poznate ličnosti prijavljuju se na recepciji baš kao i obični smrtnici. Ali, u slučaju da neko iz visokih krugova treba da se provuče na zadnja vrata, iz nekoliko činjenica moći ćete da pogodite da u istom hotelu boravi neko veoma bitan, bilo da je iz sveta politike, šou biznisa, sporta.......»

  Saveti - 11. 12. 2014. - 0 komentara
 • Počelo drugo kolo foto konkursa

  Počelo drugo kolo foto konkursa

  Ukoliko niste učestvovali u prvom kolu nagradnog foto konkursa “Sad možeš da se slikaš” imate priliku da od danas pošaljete svoje fotografije sa letnjeg odmora i uđete u trku za odmor u Grčkoj za dve osobe koje dodeljuje agencija “Sabra”. ...»

  Vesti - 17. 08. 2015. - 0 komentara
 • Upoznajte okolinu Vrnjačke i Sokobanje

  Upoznajte okolinu Vrnjačke i Sokobanje

  Uz dobru organizaciju, malo dobre volje i malo mašte možete obići neke destinacije za koje možda i ne znate....»

  Saveti - 09. 07. 2015. - 4 komentara
Aranžmani - Pretraga
Specijalne ponude
Last minute