Diana

Pošalji stranu na:

Informacije

Udaljenost od plaže: 100m

Opis

Lokacija: vila Diana se nalazi na najlepšoj i najatraktivnijoj lokaciji u Pefkohoriju, u jednoj od najstarijih, prvoizgradjenih ulica ovog turističkog centra, na samo stotinak metara od plaže.

 

Sadržaj: sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija, kao i četvorokrevetnih - duplex apartmana, raspoređenih na prvom i drugom spratu. U sastavu vile se nalazi i bar u kome, uz konzumaciju pića, možete pratiti i srpske TV kanale.
 

Smeštaj: u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima nalaze se TWC, toaletni sto, noćni ormarić, orman za garderobu, TV uređaj sa uglavnom domaćim kanalima, klima uređaj (uz doplatu), rolo čajna kuhinja koja se nalazi u hodniku ili u sobi iz koje se izlazi na terasu sa garniturom sa sedenje. U dvokrevetnim studijima se nalazi bračni ili dva standardna kreveta, a u trokrevetnim studijima se nalaze tri standardna kreveta ili jedan bračni i jedan standardni krevet.
Četvorokrevetni dupleks apartmani su sa kupatilom, kuhinjskim delom sa trpezarijskim stolom za ručavanje i čajnom kuhinjom, sa po dve spavaće sobe, u svakoj po dva standardna ili jedan bračni krevet, noćni stočić, orman za garderobu, toaletni sto. Svaka od spavaćih soba ima svoju terasu sa garniturom za sedenje a u jednoj od spavaćih soba se nalazi klima uređaj (uz doplatu) i TV uređaj sa uglavnom domaćim kanalima. Gostima četvorokrevetnih apartmana je obezbeđen parking prostor za putnička vozila visine do 165cm.

Napomena: gosti su obavezni da se pridržavaju hotelskih pravila inače im može biti uskraćeno dalje gostoprimstvo. Kuhinje u studijima i apartmanima nisu predviđene za spremanje jela sa teškim ili neprijatnim mirisima.

Poslednji utisci


4.6
Odlicna je vila na odlicnom mestu, za svaku preporuku !!!...