Forum

Rekreacija zimi, brrrrr :)

magelan
16.11.2010 u 01:47
Da li ste od onih koji zimu provedu kao medvedi čekajući toplije dane ili se kao deca radujete prvim pahuljama i uživate u čarima zime?

Volite skijanje, sankanje, klizanje, grudvanje recimo ili i u toku zimskih dana preferirate letnje sportove pa odlazite npr. na plivanje?
strux
18.11.2010 u 15:50
Sad si me posteno nasmejao sa tim izrazom-kao medved,hehe...Meni licno sve zavisi od trenutnog raspolozenja,a i naravno od toga kolika je hladoca...Ako napolju nije preterano hladno,volim da budem napolju,i onda zezanje sa drustvom, kao kada smo bili klinci(sto mi zaista prija,hehehe)...Odemo negde na sankanje, ili se podelimo u 2 grupe,pa na grudvanje,igramo hokej na ledu...A ako je napolju mrrrraz,onda nista lepse nego sedeti u kuci sa voljenom osobom i gledati romanticne filmove,hehehe...A posto nemam mira da ne budem sportski aktivan duze od 3 dana,onda preferiram fudbal u balonu,ili plivanje u bazenu,stoni tenis,ili bilo koji drugi sport...
antonetana
18.11.2010 u 15:57
Stvarno dobro za medvedice... Licno volim zimu, sa puno snega, kad prekrije ceo kraj. Mi cekamo da sva komsijska deca odu kuci, pa onda mi izlazimo na sankanje. Iskreno vise volim zimu od leta, i aktivnija sam zimi. Obuces se kako treba i to je to, skijanje, setnja, mraz na obrazima...
provincijalac
22.11.2010 u 10:45
Meni je omiljena zimska rekreacija fudbal-po snegu i ledu... Kao pokusavmo da igramo,a padamo na svaki korak,ali se dobro zabavljamo i ismejemo, kada mu kliznes start, i pokupis sa ili bez lopte klizajuci se po ledu...Sudija da postoji dobio bi crveni karton momentalno,hehe.Ili da vezbamo slobodne udarce,a napravimo nekoliko Sneska Belica da nam stoje u zivom zidu,hehehehe.
strux
24.11.2010 u 17:16
Ma ja volim zimu,ali kada nije preterano hladno,onda me mrzi iz kuce da izlazim...A slusao sam prognozu za ovu zimu,i kazu da nas ceka jedna od najhladnijih zima u poslednje vreme...Nadam se da grese,ako se osvrnemo na novembar,hehe...U slucaju ne bas preterane zime,zimske stvari cekaju spremne u ormanu,a ako bude brrrrr zima,lako se ispucaju kokice i trazi filmski ili sportski program na malom ekranu,hehe
magelan
06.12.2010 u 22:00
kad će više sneg
provincijalac
07.12.2010 u 10:50
A neeeeee,neka ga ovo lepo vreme jos malo...Sunce je zakon...A posle kad dodje cvoktanje i hladni dani...Razmisljacemo kako da iskoristimo sneg za dobru zabavu...I da se podsetimo detinjstva...Ja sam i ono malo snega za vikend iskoristio za grudvanje sa malim bratancem,hehe
palcica
07.12.2010 u 12:46
Daaaa.... i ja jedva cekam sneg, ova kisa je vec postala dosadna.. Secam se dok sam bila mladja, zima je bila prava zima, sa puno snega.. Ovo sad i nije neki sneg kad padne, bude ga 2 dana i posle gacas po osoljenim barama... Onaj pravi dozivljaj zime je sad moguc samo na planini... Ufff....
Jedva cekam da pobegnem malo iz ovog grada i uzivam u pravoj zimi i snegu... Nadam se da ce biti snega ove godine.
provincijalac
07.12.2010 u 15:20
Ako se obistini ovo sto strux pise,bice bogami snega na pretek...A posle ce svi da kukaju kako zbog snega nemogu nigde da izadju,kasne na fax,posao,hladno je,pa ih mrze da izlaze....Hmmmmmmm
magelan
08.12.2010 u 12:02
Da, to si u pravu. Ali nas nekako uvek "iznenadi" sneg Prosto čovek ne zna kad bi bilo najbolje da pada a da ne zavlada potpuni kolaps u saobraćaju.
Koliko me raduje sneg toliko poželim da pobegnem na neku planinu čim počne.
provincijalac
09.12.2010 u 10:07
Makar da se ode na vikend negde, Kopaonik ili neka druga nasa planina, ili u okruzenju (Jahorina)...Cisto da se prepustis uzivanju u oblilju snega i svezem vazduhu...
strux
10.12.2010 u 10:46
Ma najbolje je gledati Zimsku Olimpijadu i zimske sportove od kuce,hehehe.Volim da gledam hokej, ski skokove,i umetnicko klizanje...Secam se da sam pre par godina izigravao ,,Martina Smita" spustajuci se skijama niz jedno veliko brdo i ,,leteo" u visine...Samo sto sam vise padao u sneg,nego sto sam leteo u vazduh,hehehe
mikssi
13.01.2011 u 09:31
Pre 2 godine sam sa prijateljem austrijancem bio u Insbruku da gledam uzivo ski skokove...Gledajuci to preko tv-a nije mi nesto preterano uzbudljivo,ali gledajuci pored staze nadmetanje je sasvim nesto drugo!Bilo je preko 20 000 ljudi,a ovaj sport je veoma popularan tamo...I od tada preko tv-a ne propustam turneju cetiri skakaonice...
provincijalac
17.01.2011 u 10:54
Predlazem,da se svi prebacimo na karling(mislim da se tako zove),kod Usca se nalazi prostor za treninge...I ko zna,mozda ni Zimske Olimpijske igre nisu tako daleko,hehehehe
strux
27.01.2011 u 16:01
Ja sam proslog vikenda prvi put stao na klizaljke...Koliko puta sam samo padao,alli za pocetak nije lose...Toliko mi se svidelo,tako da planiram da za vikend odem malo do ledene hale Pionir,da nastavim da ucim,heheheh
mikssi
28.01.2011 u 11:15
Karling nije los!Samo neznam da li i devojke mogu da se takmice u tom sportu?S obzirom na to da sa metlom i ciscenjem odlicno barataju,haha,sala mala...
provincijalac
02.11.2011 u 09:39
Moje prvo iskustvo klizanja u Ledenoj hali Pionir, vise je licilo na pokusavam da povredim nekog od klizaca,hehe
borderka
28.11.2011 u 03:44
aaaa ja obozavam bord... klizanje ranije kao klinka ok, al sad ne toliko, glupo mi O.o skijanje mi je ok i to, al board volim najvise. i sneska, hahahha, to samo cekam da se neko iz ekipe naprzi pa da valjamo jer bi mi bilo bzvz sama da istrcim da pravim sneska... isto i za sanke, jednom sam prosle zime sa drustvom otisla na sankanje na frusku goru i bas je bilo mocno, celu noc smo se zezali ono bas
provincijalac
29.11.2011 u 09:27
Bord je cool,ali ja sam antitalenat za zimske sportove ipak...Jos pamtim kada sam skijajuci na nekom brdu sa drustvom ne drzaci lepo ravnotezu i mlatarajuci rukama zabio glavu u sneg...Mada mislim da bi uz par casova sa iskusnim trenerom savladao to nekako ipak...
mikssi
22.12.2011 u 13:04
Ja sam se navukao na hokej na ledu...Nije mi bilo preterano zabavno gledajuci preko tv-a,ali je drugaciji i lepsi osecaj kad si dole na ledu...