Forum

POLIHRONO

vucko0
22.12.2011 u 12:49
Divno mirno porodicno mesto. Ume da bude i guzve u julu i avgustu, ali nema motora, kafica, pijanog sveta, samo dosta ljudi. Voda fenomenalna, cista, topla, postepen ulazak u more. Za decu fantasticno! Mi vec godinama letujemo tamo. Od kad smo dobili klince tamo smo. I bas smo zadovoljni. Brzo se stigne, autoput sve tamo do pocetka prsta, i tu ima nekih pedesetak kilometara gde nema autoputa, ali nije strasno. Mora samo da se pazi da se ne ide petkom popodne ka Polihronu,jer dolaze mnogo iz Soluna, pa ume da bude guzva. Nas zadesilo jedne godine... Ali inace super mesto!
jelena_jugovic
02.04.2012 u 19:17
Čula sam da je Polihrono varijanta mirnog porodičnog mesta.
Ove godine prvi put idemo na more sa bebom. Da li smo napravili pravi izbor?
Jako mi je bitno mišljenje nekoga ko je već bio u Polihronu.
Do sada sam uglavnom letovala na osrvima po Jonskom moru.
Inače sam uplatila u agenciji Ares Travel u Nišu. Momak koji tamo radi mi je predstavio mesto kao idealno za porodični odmor.
Nadam se da je stvarno tako.
antonetana
03.04.2012 u 10:39
Bili smo mi pre par godina sa detetom, i zaista je na prvom prstu najbolje za osobe sa malom decom, plaza duga pescana, dugacko setaliste, imate i prodavnice i kafice, a opet nije velika guzva kao u okolnim mestima. Mi smo bili preko Tim Travela iz Beograda u vili Avendino, vila je na nekih 50m od plaze i stvarno nam je bilo OK. Nadam se da sam pomogla.
jelena_jugovic
03.04.2012 u 13:27
Hvala na brzom odgovoru.
U suštini, momak iz agencije nam je baš tako i predstavio mesto. Po preporuci smo i otišli u tu agenciju.
Čekamo jun, pakujemo se i pravac Grčka! Jedva čekamo!
palcica
26.03.2014 u 09:09
Koji hotel biste mi preporucili u Polihronu, gledali smo ponude ali su sve apartmani, a mi vise volimo hotelski smestaj?