Forum

mangatrip(sonic tours)

littlebigstar
01.12.2011 u 03:03
Da li neko zna nesto o ovoj agenciji? koliko su pouzdani,da li ispostuju sve u ugovoru? videla sam njihov sajt i primetila da su njihovi aranzmani veoma povoljni pa me zanima da li je sve kao sto pise ili...
pcelica83maja
18.01.2012 u 18:47
I mene takodje interesuje nesto vise o ovoj agenciji.. njihovi aranzmani jesu najpovoljniji ali mora da postoji neka fora..jer su razlike u ceni za po 100-200 e sto se tice nekih dalekih destinacija..
bakitaki
20.01.2012 u 11:51
Ja sam kod njih gledao neke ture po Evropi ali oni spavaju po hostelima, a meni to bas i neodgovara... moguce da zbog toga imaju tolike razlike u ceni, a i cini mi se da su ovo programi za mladje...ja sam ipak u godinama.
mayag
08.05.2012 u 13:38
Cao svima!

Upravo sam se vratila sa putovanja u Njujork preko agencije Manga Trip. Cena je zaista bila neverovatno povoljna, ali problem su "usluge" agencije, a narocito vodica Marka Knezevica. Tokom pripreme za put morali smo sto puta da zovemo agenciju za najosnovnije informacije, pa cak i za info o letovima, jer se nisu udostojili da nas pozovu u toku 3 meseca (uplatili u januaru, putovali u aprilu) i obaveste nas o bilo cemu. Krajnje nezainteresovani i neprofesionalni.

Nakon putovanja od 24h stigli smo konacno u Njujork, a docekao nas je smestaj u nezavrsenom stanu, umesto u hostelu kako je pisalo u ugovoru. Stan je smrdeo na sveze okreceno, pola namestaja nije bilo raspakovano, nije bilo grejanja! Na sve to drski i bezobrazni vodic je hteo da ubaci nas 7 u prostor za 6 (taj broj je takodje bio u ugovoru), i jos agresivno insistirao na tome da je on procenio (?!) da je stan bolje resenje za nas od hostela. Prethodno nas ni agencija ni on nisu uopste o tome obavestili niti nas pitali da li mi to zelimo (sto su po zakonu obavezni da ucine).

Naravno, mi smo se divno proveli u jednom fenomenalnom gradu, jer smo se potrudili da nemamo mnogo kontakta sa vodicem. Ono sto mogu da kazem je da vise nikada ni ja ni ljudi koje ja znam necemo putovati sa agencijom Manga Trip.